Θρήνος στον Άρη: Superάς ο 19χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Newsroom
Θρήνος στον Άρη: Superάς ο 19χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Η οικογένεια του Άρη θρηνεί την απώλεια ενός νεαρού οπαδού της ομάδας.

Θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα 19χρονο αναβάτη μοτοσικλέτας, σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ικάρων, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Υπό συνθήκες που ερευνώνται, η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο αναβάτης του δικύκλου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Οπαδός του Άρη ο 19χρονος - Ανακοίνωση του «Super 3»

Ο νεαρός που έχασε την ζωή του ήταν φίλαθλος του Άρη και ο κεντρικός σύνδεσμος φίλων της ομάδας, Super 3, εξέδωσε ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, στο σημείο του δυστυχήματος φίλαθλοι του Άρη από χθες, αφήνουν κεριά αναμμένα, αλλά και κασκόλ της ομάδας.

Η ανακοίνωση

«Κάτι τέτοιες στιγμές δε ξέρεις τι να πεις, νιώθεις κενός, παγωμένος…
Μια μαύρη μέρα ξημέρωσε σήμερα για την οικογένεια του συνδέσμου μας μετα το ξαφνικό χαμό του αδελφού μας, Αλέξανδρου Σαλονικίδη…
Παλικάρι 19 χρονών, μαγκάκι και οπαδός…
Έτσι είναι η π…τ@ν@ η ζωή, χθες το βράδυ αγκαλιά στο πέταλο και σήμερα έφυγες μακριά μας…
Σάλο αδερφέ μας καλό παράδεισο να έχεις δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ…» ανέφερε συγκεκριμένα η ανακοίνωση των φανατικών οπαδών των «κιτρινόμαυρων».

Σε νεότερη ενημέρωση αναφέρουν:

«Λόγω του θλιβερού γεγονότος, του άδικου θανάτου του αδερφού μας, Σάλο, ο χορός του SUPER 3 αναβάλλεται για την Παρασκευή 25/11.
Είμαστε οικογένεια. Και όταν μια οικογένεια χάνει ένα μέλος της, δεν είναι δυνατόν να γιορτάζει και να χαίρεται.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τις λεπτομέρειες».