Μαμά κάλεσε 27 παιδιά στο πάρτι της κόρης της και δεν πήγε κανένα: «Η μικρή έτρωγε μόνη της πίτσα» (vid)

Newsroom
Μαμά κάλεσε 27 παιδιά στο πάρτι της κόρης της και δεν πήγε κανένα: «Η μικρή έτρωγε μόνη της πίτσα» (vid)
Η μητέρα της μικρής έδειχνε πολύ στεναχωρημένη και πετούσε κουτιά με πίτσα στα σκουπίδια αναφέροντας «χαμένος χρόνος και χρήμα».

Ένα στενάχωρο γεγονός συνέβη σε μια μητέρα και την μικρή της, η οποία ετοίμασε πάρτι για τα γενέθλια της 3χρονης. Όπως γνωστοποίησε η ίδια, από τα 27 παιδάκια που είχε καλέσει, δεν πήγε κανείς στο πάρτι της μικρής!

Η 27χρονη Μπρεάνα Στρονγκ είχε ετοιμάσει φαγητό και μια εντυπωσιακή τούρτα με θέμα τη «Frozen» αλλά, δυστυχώς, κανείς δεν εμφανίστηκε.

«Προσκαλέσαμε 27 παιδιά στο πάρτι των τρίτων γενεθλίων της Έιβερι. Δεν εμφανίστηκε ούτε ένας από τους φίλους της», έγραψε στην ανάρτησή της στο Tik Tok.

Ωστόσο, το σημείο του βίντεο που «ραγίζει» καρδιές είναι η στιγμή που το μικρό κοριτσάκι κάθεται μόνο του στο τραπέζι και τρώει πίτσα.

@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp #trending #sahm #makefriends ♬ Get You The Moon - Kina

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο ήταν χιλιάδες και μάλιστα οι περισσότεροι εύχονταν στο παιδί «χρόνια πολλά» και καταδίκαζαν το γεγονός ότι καμία από τις άλλες μητέρες δεν πήγε το παιδί της στο πάρτι του κοριτσιού.

Παράλληλα άλλες μητέρες ανέφεραν ανάλογα περιστατικά που τους έχουν συμβεί.