Νεκρός 55χρονος στη Κοζάνη που έφαγε μηλόπιτα και πνίγηκε (vid)

Newsroom
Νεκρός 55χρονος στη Κοζάνη που έφαγε μηλόπιτα και πνίγηκε (vid)
Ένα μικρό κομμάτι μηλόπιτας ήταν ικανό να κόψει πρόωρα το νήμα της ζωής στον 55χρονο άνδρα.

Με έναν τρομερά τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ένας 55χρονος άντρας σε ένα μικρό χωριό της Κοζάνης. Ο άντρας επισκέφτηκε τον αδερφό του, εκείνος τον κέρασε ένα κομμάτι μηλόπιτα, με το οποίο πνίγηκε και πέθανε από ανακοπή και πνευμονική εμβολή.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος που ζούσε σε χωριό της Κοζάνης, πέρασε από το σπίτι του αδελφού του να τον επισκεφτεί. Ο αδελφός του, του πρότεινε να τον κεράσει λίγη μηλόπιτα και εκείνος δέχτηκε. Τίποτα δεν προμήνυε την τραγική εξέλιξη του κεράσματος αυτού.

Όπως φαίνεται, ο 55χρονος πήρε μαζί του για το σπίτι λίγη μηλόπιτα. Στη διαδρομή όμως θέλησε να δοκιμάσει το γλυκό, με αποτέλεσμα ένα κομμάτι να φράξει τον λαιμό του και να μην μπορεί να ανασάνει.

«Πήγε να δει τον θείο μου. Ο θείος μου του έδωσε μηλόπιτα και στον δρόμο μάλλον την έφαγε και πνίγηκε και ο πνιγμός έφερε την ανακοπή, πνευμονική εμβολή και επειδή έπεσε κάτω ήταν εγκεφαλικά νεκρός μετά», ανέφερε μιλώντας στο Mega η κόρη του θύματος.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε στο έδαφος και κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για τη ζωή του. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η κόρη του τουλάχιστον τρία άτομα πέρασαν από το σημείο, ωστόσο κανείς από αυτούς δεν τον βοήθησε.

«Ένας γείτονας ειδοποίησε τον θείο μου, ο θείος μου του έκανε ΚΑΡΠΑ, συνήλθε, αλλά ο εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο πάνω από 15 λεπτά. Αν ο γείτονας έκανε ίσως ΚΑΡΠΑ πριν ειδοποιήσει τον θείο μου, αν κάποιος έκανε ΚΑΡΠΑ πριν ειδοποιήσει τον θείο μου… Τον περάσανε τουλάχιστον τρεις χωριανοί».

Από τις 29 Οκτωβρίου ο άτυχος άνδρας έδωσε μεγάλη μάχη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, πριν από δύο μέρες άφησε την τελευταία του πνοή. Τραγική ειρωνεία, πως εκείνη τη μέρα θα γιόρταζε την επέτειο γάμου με τη γυναίκα του και πριν από έναν μήνα μάλιστα, πάντρεψε την κόρη του.

Όλες οι όμορφες στιγμές έσβησαν τόσο αναπάντεχα και τραγικά. Η οικογένεια του 55χρονου έχασε τον άνθρωπό της από ένα μόνο κομμάτι μηλόπιτας.