Σε καρατόμηση του υπεύθυνου των ΜΑΤ στο Περιστέρι προχωρά ο Τάκης Θεοδωρικάκος (vid)

Newsroom
Σε καρατόμηση του υπεύθυνου των ΜΑΤ στο Περιστέρι προχωρά ο Τάκης Θεοδωρικάκος (vid)
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε την οργή του για τη στάση της αστυνομίας.

Την καρατόμηση του υπεύθυνου των ΜΑΤ που έδωσε την εντολή να χτυπήσουν τους οπαδούς του Άρη, στο Περιστέρι, αποφάσισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με το iapopsi,o αρμόδιος πολιτικός προϊστάμενος επικοινώνησε με τον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη, δηλώνοντας έκπληκτος και εξοργισμένος με τη στάση της αστυνομίας. Μάλιστα, όπως του είπε, έδωσε ήδη εντολή να καρατομηθεί ο υπεύθυνος των ΜΑΤ χθες για την επίθεση στους φιλάθλους και διέταξε ΕΔΕ για να βρεθούν αυτοί που χτύπησαν τον κόσμο. Θα ζητήσει ευθύνες και για το πιστόλι με τις φωτοβολίδες.

Ο Άρης θα εκδώσει ανακοίνωση για τα όσα έγιναν σε βάρος των φιλάθλων του στο Περιστέρι στο περιθώριο του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Οργή επικρατεί στις τάξεις του Άρη για τα όσα έγιναν στο Περιστέρι. Οι «κίτρινοι» είναι έξω φρενών μιλώντας για απρόκλητη επίθεση δυνάμεων των ΜΑΤ σε οπαδούς της ομάδας, ενώ αρκετά βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου θα σταλούν στα αρμόδια όργανα και σύντομα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.