Πέθανε διάσημη παίκτρια του reality «Face Off»

Newsroom
Πέθανε διάσημη παίκτρια του reality «Face Off»
Σε ηλικία 33 ετών πέθανε διάσημη παίκτρια του ριάλιτι «Face Off».

Νεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών βρέθηκε η διάσημη καλλιτέχνης μακιγιάζ Λέινι Σάνταλ, η οποία είχε γίνει διάσημη μέσα από τo πρόγραμμα Face Off του καλωδιακού δικτύου Syfy.

Η 33χρονη πέθανε στο Mίλφορντ του Mίσιγκαν, επιβεβαίωσε η οικογένειά της, αναφέροντας ότι είχε «παλέψει με διάφορες ψυχικές ασθένειες σε όλη την ενήλικη ζωή της». Η οικογένειά της δεν έδωσε πρόσθετες λεπτομέρειες για τον θάνατό της, εκτός από το ότι οφειλόταν σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Έξι μήνες πριν από το θάνατό της, η Σάνταλ είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο Instagram...με ένα ροζ φέρετρο να θάβεται. Η οικογένεια Πάρκχαρστ ζήτησε να γίνουν δωρεές στο The Brain & Behavior Research Foundation για τις μάχες που έδωσε η κόρη της με την ψυχική υγεία σε όλη της τη ζωή.

Γνωστή καλλιτέχνης μακιγιάζ και σχεδιάστρια μασκών του FX, η Σάνταλ ήρθε στο προσκήνιο αφού εμφανίστηκε στο σόου «Face Off» το 2013 για την πέμπτη σεζόν του. Αποσύρθηκε οικειοθελώς από το ριάλιτι, στο οποίο διαγωνίζονται καλλιτέχνες μακιγιάζ με ειδικά εφέ, κερδίζοντας την πέμπτη θέση.