Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό δημοτικού αστυνομικού στη Λαμία (vid)

Newsroom
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό δημοτικού αστυνομικού στη Λαμία (vid)
Στο νοσοκομείο της Λαμίας νοσηλεύεται ο 45χρονος δημοτικός αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο κέντρο της πόλης ενώ στο νοσοκομείο παραμένει και ένας πολίτης θύμα της επίθεσης.

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Λαμίας από τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο κέντρο της πόλης, όταν δύο Δημοτικοί Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση και ξυλοκοπήθηκαν μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων περαστικών.

Αποτέλεσμα του άγριου σκηνικού ήταν ο τραυματισμός του ενός αστυνομικού αλλά και ενός πολίτη που έτρεξε σε βοήθεια.

Σύμφωνα με το lamianow ο δημοτικός αστυνομικός πήγε να καταγράψει παράβαση σε οδηγό, ο οποίος είχε παρκάρει παράνομα το αυτοκίνητό του στη νησίδα μπροστά από τους κάδους και μέσα σε λίγα λεπτά ο τελευταίος με τη συμπαράσταση 8-9 ακόμη ατόμων -αφού προφανώς τους είχε ειδοποιήσει – ενεπλάκησαν και χτύπησαν στα όρια του θανάτου τον αστυνομικό ο οποίος μετά τον απίστευτο ξυλοδαρμό που δέχτηκε έμεινε λιπόθυμος στο δρόμο.

Μάλιστα από την μανία τους δεν γλίτωσε ούτε ο συνάδελφος του που πήγε να τον υπερασπιστεί αλλά ούτε και περαστικός ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο.

Μάλιστα τα άτομα επιτέθηκαν και στο περιπολικό της δημοτικής αστυνομίας.

Στο σημείο κλήθηκαν και βρέθηκαν τόσο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομία ενώ οι δράστες επιβάστηκαν στο αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης πριν τους μπλοκάρουν και συλληφθούν.