Επίθεση Πορτοσάλτε σε Σακελλαρόπουλου για τα πέδιλα του Ευμορφίδη στο Πρ. Μέγαρο: «Δεν είναι σπίτι της» (vid)

Newsroom
Επίθεση Πορτοσάλτε σε Σακελλαρόπουλου για τα πέδιλα του Ευμορφίδη στο Πρ. Μέγαρο: «Δεν είναι σπίτι της» (vid)
Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε την αμφίεση του Πολ Ευμορφίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μεγάλος ντόρος έγινε τις προηγούμενες μέρες για την εμφάνιση του Πολ Ευμορφίδη στο Προεδρικό Μέγαρο, στη δεξίωση που παρέθεσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου προς τιμή του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας.

Ο ιδρυτής της Coco-Mat, εμφανίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο μαύρο παντελόνι, κοντομάνικο πουκάμισο και πέδιλα. Η εμφάνισή του αυτή σχολιάστηκε, ιδιαίτερα στα social media.

Κατά την διάρκεια της την σημερινή (3/11) εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε ξέσπασε την εμφάνιση του επιχειρηματία, λέγοντας πως το Προεδρικό Μέγαρο δεν είναι το σπίτι της Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

«Ο κ.Ευμορφίδης ως άνθρωπος όπως όλοι μας, μπορεί να κάνει και ότι θέλει στο μαγαζί του, στο σπίτι του... Εδέχθη μια πρόκληση στην επίσημη τελετή που έγινε για το ολλανδικό βασιλικό ζεύγος. Κακώς πήγε με αυτή την εμφάνιση. Δεν πάμε στο Προεδρικό Μέγαρο με το πουκάμισο απ΄έξω και τα πέδιλα. Κάκιστα του επέτρεψαν να μπει μέσα», ανέφερε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Και ο Μπάιντεν να πήγαινε παραλίας έπρεπε να τον πετάξουν έξω. Το Προεδρικό Μέγαρο δεν είναι σπίτι της κυρίας Σακελλαροπούλου, είναι το γραφείο της. Δεν είναι σπίτι κανενός. Είναι το σύμβολο του κράτους μας. Εκεί λοιπόν, δεν πάμε όπως γουστάρουμε. Εκτός κι αν κάτι έχει αλλάξει και μπορούμε να πηγαίνουμε πια», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.