Τρεις ακόμα βιαστές της αναγνώρισε η 12χρονη από τα Σεπόλια: Δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς ο αστυνομικός (vid)

Newsroom
Τρεις ακόμα βιαστές της αναγνώρισε η 12χρονη από τα Σεπόλια: Δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς ο αστυνομικός (vid)
Η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε δύο ή τρία άτομα που είχαν συναντηθεί μαζί της.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, μετά τη νέα κατάθεση του θύματος.

Το 12χρονο παιδί βρέθηκε για τέταρτη φορά ενώπιον των αστυνομικών του Προστασίας Ανηλίκων που ερευνούν την υπόθεση, προκειμένου να προσπαθήσει να αναγνωρίσει κάποια από τα άτομα που προχώρησαν στο βιασμό της, πληρώνοντας τον Ηλία Μίχο.

Η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε δύο ή τρία άτομα που είχαν συναντηθεί μαζί της στα Σεπόλια, μέσα από τις περίπου 10 φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, μεταξύ των προσώπων που αναγνώρισε η 12χρονη δεν είναι ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Μετά την αναγνώριση των προσώπων που είχαν βρεθεί μαζί της από την 12χρονη, οι αστυνομικοί θα απευθυνθούν στη δικαιοσύνη, προκειμένου να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης. Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία των συγκεκριμένων προσώπων, με τις συλλήψεις να γίνονται ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες και να ολοκληρώνονται μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (2/11).