Επτά φωτογραφίες ύποπτων βιαστών δείχνει η αστυνομία στην 12χρονη από τα Σεπόλια (vid)

Newsroom
Επτά φωτογραφίες ύποπτων βιαστών δείχνει η αστυνομία στην 12χρονη από τα Σεπόλια (vid)
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, με την αστυνομία να της δείχνει επτά φωτογραφίες υπόπτων που φέρεται να έχουν ασελγήσει στο ανήλικο παιδί.

Μπορεί ήδη να έχουν συλληφθεί και προφυλακιστεί κάποιοι από αυτούς που φέρονται να έχουν συναντηθεί και στη συνέχεια ασελγήσει πάνω στο ανήλικο κορίτσι, ωστόσο οι έρευνες των Αρχών δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν αν δεν εντοπιστεί ακόμα και το τελευταίος άνθρωπος που είχε επαφές με την 12χρονη, μέσω της εφαρμογής του Blindchat.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, οι αστυνομικοί έδειξαν στην 12χρονη εφτά φωτογραφίες υπόπτων. Η κατάθεσή της συνεχίζεται, με τους αστυνομικούς να πρέπει να ξεπεράσουν τον ύφαλο της δυσαρέσκειας του κοριτσιού, το οποίοι διαμένει με τα υπόλοιπα ανήλικα αδέρφια της στο «Χαμόγελο του Παιδιού», για την προφυλάκιση της μητέρας της.

Οι φωτογραφίες που της δείχνουν οι Αρχές, είναι αντρών οι οποίοι έχουν συνομιλήσει με την 12χρονη και φαίνεται να έχουν καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας(31/10) παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ακόμα δύο άντρες, ηλικίας 50 και 34 ετών, οι οποίοι ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στα Σεπόλια. Οι δύο άντρες έδωσαν κατάθεση, κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα και αποχώρησαν.

Στο επίκεντρο βρίσκεται φυσικά η περιβόητη λίστα με τα 212 άτομα, με τα οποία είχε έρθει σε επαφή το προφίλ της 12χρονης, το οποίο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, διαχειριζόταν ο Μίχος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στη λίστα αυτή υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα, γιατροί, στελέχη επιχειρήσεων, συνδικαλιστές καθώς και γυναίκες.

Όλα τα παραπάνω αναμένεται να φέρουν και νέα εντάλματα σύλληψης, εξέλιξη που έχει κάνει πολλούς ανθρώπους να χάσουν τον ύπνο τους.

Καθόλη τη διάρκεια των ερευνών οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων «δένουν» τις κατηγορίες για άντρες που φέρονται να επικοινώνησαν αρχικά μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια μέσω Viber με την 12χρονη, κλείνοντας ραντεβού μαζί της και προχωρώντας στο βιασμό της. Έτσι, έως αύριο, Τετάρτη(2/11), αναμένεται να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που τα τελευταία 24ωρα υπάρχει απόλυτη στεγανότητα σε σχέση με την εξέλιξη της έρευνας, προκειμένου η διαδικασία να πραγματοποιηθεί αιφνιδιαστικά και χωρίς «απρόοπτα».