ΝΔ για την επίθεση στα γραφεία της στην Πάτρα: «Οι επικίνδυνοι, θρασύδειλοι τραμπούκοι, κανέναν δεν εκφοβίζουν»

Newsroom
ΝΔ για την επίθεση στα γραφεία της στην Πάτρα: «Οι επικίνδυνοι, θρασύδειλοι τραμπούκοι, κανέναν δεν εκφοβίζουν»
Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της καταδικάζει την επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία του κόμματος στην Πάτρα και καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο.

Στο στόχαστρο άγνωστων δραστών μπήκαν τα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας(31/10).

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7:00 το απόγευμα, τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ανέβηκαν αρχικά στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Πάτρας, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Στη συνέχεια εισέβαλαν στα γραφεία, πέταξαν μπογιές, φώναξαν συνθήματα και κατόπιν αποχώρησαν.

Την στιγμή της επίθεσης μέσα στα γραφεία βρίσκονταν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Αντώνης Κουνάβης και ο αντιπρόεδρος Κώστας Ρηγόπουλος, αφού σε λίγη ώρα επρόκειτο να ξεκινήσει η συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής.

Αμέσως μετά την επίθεση ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας την επίθεση των κουκουλοφόρων στα γραφεία της στην Πάτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι επικίνδυνοι, θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας φοβίζουν! Κανέναν δεν πτοούν, κανέναν δεν εκφοβίζουν! Η Δημοκρατία μας, το κράτος δικαίου και οι αρχές και αξίες τις οποίες υπηρετούμε με συνέπεια, είναι πολύ ισχυρότερες από τις κουκούλες τους!»