Χαμογελαστός άνδρας οπλισμένος με ένα μεγάλο σπαθί προσπαθεί να κλέψει ένα αυτοκίνητο στην Αυστραλία (vid)

Newsroom
Χαμογελαστός άνδρας οπλισμένος με ένα μεγάλο σπαθί προσπαθεί να κλέψει ένα αυτοκίνητο στην Αυστραλία (vid)
Τρομακτικά πλάνα δείχνουν τη στιγμή που ένας χαμογελαστός άνδρας οπλισμένος με ένα μεγάλο σπαθί φαίνεται να προσπαθεί να κλέψει ένα αυτοκίνητο από έναν οδηγό που έχει σταματήσει στο φανάρι.

Το τρόμο έζησε μια γυναίκα στην Αυστραλία, όταν, ενώ περίμενε να ανάψει το πράσινο φανάρι για να ξεκινήσει, εμφανίστηκε στο παράθυρο της ένας χαμογελαστός τύπος, ο οποίος κρατούσε ένα τεράστιο σπαθί.

Το ανησυχητικό βίντεο, που τραβήχτηκαν τη προηγούμενη εβδομάδα στο Deception Bay στο Queensland, δείχνουν τον άνδρα να χτυπάει το παράθυρο του αυτοκινήτου και να απαιτεί από τον οδηγό να τον αφήσει να μπει μέσα.

Συγκεκριμένα, χτύπησε το πίσω παράθυρο μερικές φορές, ενώ δεν δίστασε να χαμογελάσει και στην κάμερα. Η χρήστης του ΤikTok Ash Massacre αποκάλυψε ότι ήταν η επιβάτης στο αυτοκίνητο και δήλωσε ότι ο άνδρας ζήτησε ευγενικά να του επιτραπεί να μπει μέσα.

Αφού δεν τα κατάφερε, ο ανώνυμος άνδρας στη συνέχεια περπάτησε στο δρόμο μέσα στην κίνηση με τη ματσέτα ακόμα στο χέρι του.

Η αστυνομία του Κουίνσλαντ κλήθηκε στο σημείο και επιβεβαίωσε ότι συνέλαβε έναν 21χρονο άνδρα. Έκτοτε του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απειλή βίας και παράνομη είσοδο σε μηχανοκίνητα οχήματα και παρεμπόδιση της αστυνομίας.

«Ήταν απολύτως τρομακτικό.Δεν ήξερα τι να κάνω. Είχα μείνει σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορούσαμε να πάμε πουθενά γιατί υπήρχε ένα αυτοκίνητο δίπλα μας, ένα αυτοκίνητο μπροστά μας και ένα πίσω μας.Χτύπησε το παράθυρο με το μαχαίρι του και έλεγε: «Σας παρακαλώ, αφήστε με να μπω». «Ήταν πολύ ευγενικός και εγώ έμεινα άναυδη.Το χαμόγελό του ήταν πραγματικά τρομακτικό».δήλωσε ο Ash.

@ash_massacre Replying to @Madeline Law ♬ original sound - Ash