Τραγωδία στην Κρήτη με νεκρή: Καρέ-καρέ ο απεγκλωβισμός, γλίτωσαν από θαύμα ο σύζυγος και το παιδί (vid)

Newsroom
Τραγωδία στην Κρήτη με νεκρή: Καρέ-καρέ ο απεγκλωβισμός, γλίτωσαν από θαύμα ο σύζυγος και το παιδί (vid)
Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα στην Κρήτη με μία γυναίκα να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Συγκλονιστικά πλάνα από την επιχείρηση διάσωσης της τριμελούς οικογένειας που βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου κατέρρευσε ο βράχος.

Η τραγωδία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 30 Οκτωβρίου, όταν τμήμα βράχου αποκολλήθηκε, κατρακύλησε στην πλαγιά παρασέρνοντας μαζί του και άλλα βράχια και κατέληξε σε ταράτσα ξενοδοχείου στην Αγιά Φωτιά.

Η οροφή του καταλύματος δεν άντεξε το βάρος και καταπλάκωσε μια 45χρονη γυναίκα με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει, την ώρα που κοιμόταν.

Στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν ο 51χρονος σύζυγός της και το 9 ετών παιδί του οι οποίοι γλύτωσαν από θαύμα, σύμφωνα με τη neakriti.gr.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ισχυρές δυνάμεις προκειμένου να απεγκλωβίσουν την τριμελής οικογένεια, με 20 οχήματα, 50 πυροσβεστικούς υπαλλήλους και τη συνδρομή της 3ης ΕΜΑΚ, εθελοντών και πεζοπόρων οχημάτων από την Ιεράπετρα, τη Σητεία και τον Άγιο Νικόλαο.

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facebook ο χρήστης Μανώλης Γεωργαλάκης φαίνεται καρέ-καρέ η υπεράνθρωπη προσπάθεια των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό της τριμελούς οικογένειας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μισό ξενοδοχείο έχει καταστραφεί ολοσχερώς από την αποκόλληση του βράχου ο οποίος κύλησε στην πλαγιά και σκότωσε την 45χρονη γυναίκα.