«Θηλυκή συμμορία» επιτέθηκε σε δύο 14χρονα κορίτσια στη Κηφισιά

Newsroom
«Θηλυκή συμμορία» επιτέθηκε σε δύο 14χρονα κορίτσια στη Κηφισιά
Το άγριο μπούλινγκ κατά των δυο 14χρονων κοριτσιών συνέβη μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, ωστόσο ουδείς παρενέβη για να βοηθήσει τα δυο ανυπεράσπιστα ανήλικα κορίτσια.

Άλλο ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων συνέβη στην Αθήνα. Ομάδα κοριτσιών φαίνεται να επιτέθηκαν σε δυο μαθήτριες της 3ης Γυμνασίου στη περιοχή της Κηφισιάς .

Η αρχηγός της «συμμορίας» φαίνεται ότι ενορχήστρωσε την επίθεση κατά των δυο 14χρονων επινοώντας ασήμαντη αιτία, ενώ στη συνέχεια κινήθηκε εναντίον τους με απειλητικές διαθέσεις, παροτρύνοντας να πράξουν το ίδιο και οι υπόλοιπες φίλες της, επτά συνολικά.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το περιστατικό συνέβη χθες στις 21.00 στη στάση των λεωφορείων, έξω από κατάστημα στην Κηφισιά. Τα θύματα, δυο μαθήτριες της 3ης Γυμνασίου, περίμεναν στη στάση στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας όταν τις πλησίασαν επτά κοπέλες ηλικίας 14 έως 16 ετών, οι οποίες φορούσαν μαύρα ρούχα.

Οι συγκεκριμένες κοπέλες ισχυρίστηκαν ότι ένα από τα δυο 14χρονα κορίτσια που περίμεναν στη στάση, σχολίασαν αρνητικά το ντύσιμο μιας από την παρέα των επτά.

«Ήταν ψέμα και το χρησιμοποίησαν ως πρόφαση για να κινηθούν απειλητικά εναντίον μας και να προκαλέσουν καυγά» ανέφερε το ένα από τα δυο 14χρονα κορίτσια.

Και πρόσθεσε: «Εμείς καταλάβαμε τι πήγαινε να συμβεί οπότε προσπαθήσαμε να είμαστε ήρεμες και να μην τις εξαγριώσουμε. Προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε ότι ουδέποτε σχολιάσαμε το παραμικρό. Ωστόσο εκείνες άρχισαν να μας βρίζουν. Μας αποκάλεσαν «πατσαβούρες», «μ@λ@κισμένες» και ότι θα μας « γ@μ….» εδώ και και τώρα. Η μια από τις επτά κοπέλες που φαινόταν σα να ήταν ο αρχηγός τους, έκανε κίνηση ότι πάει να βγάλει κάτι από τη ζακέτα της, υπονοώντας ότι είχε μαζί της μαχαίρι. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τηλέφωνο τους γονείς μας αλλά συνέχισαν να μας απειλούν. Μάλιστα η φίλη μου, όταν απομακρύνθηκε σε απόσταση μερικών μέτρων από μένα, εκείνες την ακολούθησαν. Άρχισαν να την ψάχνουν ενώ συνέχισαν τις απειλές. Μας απείλησαν να μην ξαναπατήσουμε το πόδι μας στην Κηφισιά».

«Η αστυνομία πρέπει να κάνει την δουλειά της και να βρει αυτά τα κορίτσια που με το έτσι θέλω τρομοκρατούν τα παιδιά μας. Έχω εμπιστοσύνη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ότι θα το κάνουν» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 14χρονης μαθήτριας, η οποία πρόκειται να καταγγείλει άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές Αρχές.