Βαρυμπόμπη: Η στιγμή της συμπλοκής πριν δεχτεί τις μαχαιριές ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου (vid)

Newsroom
Βαρυμπόμπη: Η στιγμή της συμπλοκής πριν δεχτεί τις μαχαιριές ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου (vid)
 Βίντεο ντοκουμέντο απεικονίζει την αρχή της έντασης μεταξύ του επιχειρηματία και του 26χρονου δράστη της επίθεσης

Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό με τις με 15 μαχαιριές στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου τα ξημερώματα της Παρασκευής(28/10) έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

Ενας 26χρονος που έχει ταυτοποιηθεί έριξε 15 μαχαιριές στον γνωστό επιχειρηματία που έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ έχει υποβληθεί και σε μια σειρά από χειρουργεία.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι δύο άντρες έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ διακρίνεται μία κίνηση του χεριού του δράστη.

Σύμφωνα με το MEGATV, το συγκεκριμένο βίντεο ντοκουμέντο βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών, ωστόσο δεν καταγράφει τη στιγμή της επίθεσης.

Ο άνδρας που μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία είναι 26 ετών και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Είναι κάτοικος δυτικών προαστίων, ενώ είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2021 και είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η αστυνομία κάνει έρευνες στην Αττική, ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει φύγει από τον νομό. Οι Αρχές κάνουν έρευνες και σε περιοχές της Αργολίδας, καθώς ο 26χρονος κατάγεται από εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας είναι θαμώνας του εν λόγω νυχτερινού μαγαζιού και όπως κάθε Παρασκευή, είχε κάνει κράτηση.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ο επιχειρηματίας και η παρέα του εμφανίζονται γύρω στη 01:30 να μπαίνουν στο μαγαζί.

Εκεί βρίσκεται ήδη η παρέα του δράστη, ο οποίος εισήλθε στο μαγαζί γύρω στις 03:00, σύμφωνα με όσα κατέγραψαν οι κάμερες. Ο δράστης κάθισε με την παρέα του και 55 λεπτά αργότερα έφυγαν.

Ο επιχειρηματίας και η παρέα του έφυγαν από το μαγαζί 7 λεπτά μετά την αναχώρηση του δράστη.