Ατρόμητος πατέρας έφαγε ζωντανό καβούρι επειδή δάγκωσε την κόρη του

Newsroom
Ατρόμητος πατέρας έφαγε ζωντανό καβούρι επειδή δάγκωσε την κόρη του
Πατέρας στη Κίνα νοσηλεύτηκε με σπάνια γαστρεντερίτιδα, αφού δύο μήνες πριν είχε καταπιεί ζωντανό καβούρι που είχε δαγκώσει την κόρη του.

Ένας τολμηρός μπαμπάς στη Κίνα αποφάσισε ότι, το να φάει ένα ζωντανό και ωμό καβούρι ήταν ο μόνος τρόπος για να «λύσει» τις διαφορές του αφού το ζώο τσίμπησε την κόρη του.

Λένε ότι η «εκδίκηση» έχει γλυκιά γεύση, αλλά αυτή τη φορά ήταν λίγο ωμή και κρύα...

Συγκεκριμένα ένας πατέρας βρισκόταν σε ένα ρυάκι με την κόρη του όταν εκείνη τραυματίστηκε από ένα καβούρι.

Ο 39χρονος από την ανατολική Κίνα εξοργίστηκε μετά την επίθεση του καβουριού, τόσο πολύ, που κατέστρωσε ένα ολόκληρο σχέδιο εκδίκησης και φρόντισε να το δαγκώσει ζωντανό.

2

Ωστόσο, το καβούρι δεν είχε πει τη τελευταία του λέξη. Δύο μήνες αργότερα, ο Lu κατέληξε να αρρωστήσει σοβαρά, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης. Μάλιστα, εισήχθη στο νοσοκομείο αφού υπέφερε από πόνους στην πλάτη και στην κοιλιά. Αργότερα ανακαλύφθηκε ότι ο πατέρας είχε αναπτύξει μια σπάνια γαστρεντερίτιδα.

Το σκεπτικό του; «Ήθελα να πάρω εκδίκηση για την κόρη μου. Όταν ήμασταν δίπλα σε ένα ρυάκι, η κόρη μου τσιμπήθηκε από ένα μικρό καβούρι, οπότε θύμωσα και το έβαλα στο στόμα μου για εκδίκηση», φέρεται να είπε ο Lu στον Dr Qian.