Απάντησε σε Ντάνο ο Σάκης Κατσούλης: «Δαγκώνει το χέρι το οποίο τον έκανε γνωστό, δεν έχει θέση στο All Star Survivor» (vid)

Newsroom
Απάντησε σε Ντάνο ο Σάκης Κατσούλης: «Δαγκώνει το χέρι το οποίο τον έκανε γνωστό, δεν έχει θέση στο All Star Survivor» (vid)
Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για τον Ντάνο αλλά και για τις συζητήσεις που έχει προκειμένου να συμμετέχει στο All Star Survivor.

Η αντίστροφή μέτρηση για το All Star Survivor έχει αρχίσει και μια μεγάλη «κόντρα» φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο πρώην νικητές του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε μια πρόσφατη δήλωση μίλησε για τον Σάκη Κατσούλη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος προσωπικά». Η κάμερα του Open ζήτησε από τον Σάκη Κατσούλη να σχολιάσει αυτή τη δήλωση, η οποία όπως φάνηκε τον ενόχλησε.

«Εμείς πάντως, τον ξέρουμε. Εντάξει δεν μπορεί να σε ξέρουν και όλοι. Στην ουσία η δήλωσή του είναι ότι δεν με βλέπει, όχι ότι δεν με ξέρει. Έτσι μεταφράστηκε από τις εκπομπές και από όλο τον κόσμο. Εγώ σέβομαι κάθε παίκτη που πέρασε μέσα από το Survivor, πόσω μάλλον τους νικητές», ανάφερε αρχικά.

Σε ότι αφορά τις αντιδράσεις του Ντάνου όταν τον ρωτούν για το Survivor, σχολίασε: «Αυτό θα πρέπει να το δει η παραγωγή. Ο Ντάνος δαγκώνει το χέρι που τον έκανε γνωστό και τον αγάπησε όλος ο κόσμος. Για μένα ίσως δεν έχει θέση σε αυτό το παιχνίδι».

Όσο για το αν θα λάβει μέρος στο All Star Survivor, ο Σάκης Κατσούλης παραδέχθηκε ότι έχει κάνει πολλές συζητήσεις με την παραγωγή, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα.