Μυθικό ξύλο στο after party καλλιστείων: Απίστευτα κλωτσομπουνίδια, κρύβονταν τα μοντέλα (vid)

Newsroom
Μυθικό ξύλο στο after party καλλιστείων: Απίστευτα κλωτσομπουνίδια, κρύβονταν τα μοντέλα (vid)
Με απίστευτο καβγά στο after party των καλλιστείων, έληξε η -κατά τα άλλα- βραδιά στην Νέα Υόρκη.

Καλλιστεία αλλά με πολύ ξύλο στο τέλος της βραδιάς, διεξήχθησαν για την ανάδειξη της Μις Σρι Λάνκα αφού μετά τον διαγωνισμό αντί για χορός ακολούθησαν... μάχες.

Συγκεκριμένα τα καλλιστεία διεξήχθησαν στο Σάουθ Μπιτς της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ με την Ανγκέλια Γκουνασεκάρα να κατακτά τον σχετικό τίτλο.

Όμως στο after-party ξεκίνησε ένα τρομερός καβγάς με φωνές και πολύ ξύλο, με την συμμετοχή όλων, γυναικών και αντρών.

Το αξιοσημείωτο είναι δε ότι είχαν πωληθεί και εισιτήρια στο κοινό για το πάρτι αυτό αλλά αντι για χορό και τραγούδι έγινε «αγώνας πυγμαχίας»!

Το βίντεο από τον καβγά έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από το κοινό τόσο στη Σρι Λάνκα όσο και στη Νέα Υόρκη.

Η οργανωτική επιτροπή μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «μετά την ολοκλήρωση της κύριας εκδήλωσης ορισμένοι καλεσμένοι ενεπλάκησαν σε συμπλοκή έξω από τον χώρο της εκδήλωσης, ενώ τόνισαν ότι το περιστατικό ήταν εντελώς άσχετο με τα καλλιστεία».

Παράλληλα η επιτροπή δήλωσε ότι είναι υπερήφανη για τις διαγωνιζόμενες για την αφοσίωσή τους στον διαγωνισμό και την υποστήριξή τους η μία στην άλλη καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.