Τριαντάφυλλος: «Θα ήθελα να πάρω πάνω από 5.000 ευρώ στο All Star Survivor» (vid)

Newsroom
Τριαντάφυλλος: «Θα ήθελα να πάρω πάνω από 5.000 ευρώ στο All Star Survivor» (vid)
Ο Τριαντάφυλλος έδωσε απαντήσεις για το «Survivor All Star», τις αμοιβές των παικτών και τον λόγο που πηγαινοέρχεται στα γραφεία της Ατζούν Μίντια.

Η συζήτηση γύρω από τα ονόματα των παικτών που θα συμμετέχουν στο «Survivor All Star» συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον και σχεδόν όλοι οι πρώην παίκτες δέχονται καθημερινά πιέσεις να απαντήσουν για το αν τους έχει γίνει πρόταση. Ο μόνος που έχει δώσει σαφείς απαντήσεις μέχρι στιγμής είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα μπορέσει να βρεθεί φέτος στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή τη φορά τα φώτα έπεσαν πάνω στον γνωστό τραγουδιστή. Ο Τριαντάφυλλος έκανε ξανά την εμφάνισή του στις κάμερες του «Happy day» με αφορμή το «Survivor All Star» και εξήγησε πως κατάφερε για άλλη μια φορά να παρεξηγηθεί με τα όσα είπε για τις αμοιβές των υποψήφιων παικτών.

Συγκεκριμένα έκανε πιο «λιανά» τα λεγόμενα του και κάλεσε τους παρουσιαστές τις εκπομπής να παίξουν τις δηλώσεις του. Ο τραγουδιστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω πει πολλές φορές ότι δεν είναι θέμα χρημάτων. Μπορείτε να το παίξετε αυτό, να το εξηγήσετε. Γιατί το λέω, το ξαναλέω, δεν το εξηγεί κανείς».

«Έχω πει πως τα λεφτά είναι πολύ καλά, τα 5 χιλιάρικα στον καθένα και λέω πως, αν μπορεί κάποιος να πάρει περισσότερα στη δουλειά του, ας τα πάρει. Και κάποιος που είναι ο Μέσι στη δουλειά του ή ο Ρονάλντο στη δουλειά του ας πάρει περισσότερα. Αυτό το κατάλαβε κι ο Μαρτίκας και είπε το παιδί συγνώμη» πρόσθεσε.

Υπάρχουν βέβαια οι φήμες που θέλουν το τραγουδιστή να διαφωνεί με την πρόταση της παραγωγής να παίρνουν όλοι οι παίκτες τα ίδια. Πάνω σε αυτό, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Οποιοδήποτε του έδιναν παραπάνω λεφτά και δεν τα έπαιρνε θα ήταν βλάκας. Εσύ θα ήθελες να παίρνεις το μήνα 10 χιλιάδες;».

Τέλος, για το αν έχει δεχτεί κρούση για να είναι στο «Survivor All Star» απάντησε: «Έχω κάνει έξι συζητήσεις. Έχω πάει έξι φορές. Θα πάω άλλες έξι. Γιατί με αγαπάνε και τους αγαπάω και γιατί ο πρόεδρος πάει εκεί. Αν είσαι πρόεδρος, πας στα γραφεία του Ατζούν και πίνεις έναν καφέ και λες “καλησπέρα ήρθα”. Και οι πόρτες ανοίγουν».