Ανατροπή με Ντάνο: «Δεν θα είμαι στο Survivor All Star» (vids)

Newsroom
Ανατροπή με Ντάνο: «Δεν θα είμαι στο Survivor All Star» (vids)
Ο Ντάνος επιβεβαίωσε πως έκανε συνάντηση με την εταιρία παραγωγής για το Survivor All Star, ωστόσο, έκανε σαφές πως δεν θα μπορέσει να βρεθεί φέτος στον Άγιο Δομίνικο..

Όλες τις προηγούμενες μέρες υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο Ντάνος συμφώνησε με τον Ατζούν Ιλιτζάλι να συμμετάσχει στο διάσημο παιχνίδι επιβίωσης αλλά με διαφορετικό ρόλο αυτή τη φορά. Τελικά, μιλώντας στο «Πρωινό μας» ο Γιώργος Αγγελόπουλος διέψευσε όσα είχαν ειπωθεί τις προηγούμενες ημέρες. Ο Ντάνος δήλωσε ότι υπήρχε πρόταση για συμμετοχή στο Survivor All Star και έγινε συνάντηση με την Acun Medya, ωστόσο εξήγησε πως δεν θα πάρει μέρος στο γνωστό τηλεπαιχνίδι, καθώς έχει υπογράψει για μία άλλη συνεργασία.

Αναλυτικά όσα είπε: «Πριν περίπου 10 μέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Δεν είναι εφικτό να συμμετάσχω ως παίκτης. Έχω υπογράψει για μια άλλη συνεργασία που δεν έχει να κάνει με το Survivor. Δεν είναι ότι φοβάμαι κάποιον ή κάτι, γιατί το είδα κι αυτό. Δεν μου επιτρέπεται να συμμετάσχω λόγω της άλλης συνεργασίας που υπέγραψα. Στο κλείσιμο της κουβέντας με την παραγωγή ειπώθηκε το ενδεχόμενο άλλου τρόπου συμμετοχής μου στο παιχνίδι»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω αν έχει ενημέρωση κάποιος συνάδελφός σας περισσότερο από μένα. Αλλά εγώ ούτε για χρήματα συζήτησα ούτε ακριβώς το τι θα γίνει. Δεν έχω ξανασυναντηθεί και ούτε έχω ξανασυζητήσει από τότε με την παραγωγή. Με προβληματίζει το πώς γίνεται να γνωρίζει μια εκπομπή πράγματα που αφορούν εμένα και να μην τα γνωρίζω εγώ. Παρουσιαστής υπάρχει και είναι ο Γιώργος Λιανός, το είπα και στην παραγωγή. Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου για χρήματα. Δεν είναι μόνο τα χρήματα και το ξέρετε, τουλάχιστον ως προς τις δικές μου επιλογές». Τέλος ανέφερε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω πως, ανεξάρτητα αν γίνει άλλη συνάντηση ή όχι, η όποια συνάντηση έγινε, έγινε με πάρα πολύ σεβασμό και σε εμένα και σε αυτά τα οποία θα ήθελα να υποστηρίξω, αλλά και στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό».