Απίστευτη πρόκληση Τούρκων: Έκοψαν στη μέση τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας (vid)

Newsroom
Απίστευτη πρόκληση Τούρκων: Έκοψαν στη μέση τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας (vid)
Οι Τούρκου δεν σεβάστηκαν τον Έλληνα πρωταθλητή χειρoπάλης και δε δίστασαν ακόμη και να κόψουν τον εθνικό ύμνο στη διάρκεια της απονομής.

Σε άλλη μια προκλητική συμπεριφορά προέβη η Τουρκία, αυτή τη φορά στην Αττάλεια, κατά τη διάρκεια της απονομής μεταλλίων στους νικητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χειροπάλης.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Έλληνας αθλητής Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, ενώ τον ακολούθησαν, στη δεύτερη και τρίτη θέση, δυο Τούρκοι συναθλητές του.

Όταν ολοκληρώθηκαν οι απονομές, ξεκίνησε να παίζει ο ελληνικός Εθνικός Ύμνος προς τιμήν του Έλληνα αθλητή, ωστόσο φαίνεται πως οι Τούρκοι δεν ήθελαν να ακουστεί ολόκληρος και, επιδεικνύοντας τεράστια ασέβεια, τον «έκοψαν» στη μέση!

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε για τρίτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής στη χειροπάλη. Ο κορυφαίος Έλληνας χειροπαλαιστής στα +100 κιλά στο αριστερό χέρι πήρε την πρώτη θέση επικρατώντας του Τούρκου Mustafa Altuntas, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου στην χώρα του. Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την πρώτη θέση αήττητος σημειώνοντας 5 νίκες συνολικά.