Χαμός στην εκπομπή της Σκορδά με τον Γιάννη Σπαλιάρα: «Όλες οι μεγαλοκοπέλες του πάνελ θέλουμε να δούμε τους κοιλιακούς του» (vid)

Newsroom
Χαμός στην εκπομπή της Σκορδά με τον Γιάννη Σπαλιάρα: «Όλες οι μεγαλοκοπέλες του πάνελ θέλουμε να δούμε τους κοιλιακούς του» (vid)
Πανικός επικράτησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά με τους κοιλιακούς του Γιάννη Σπαλιάρα.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» στον ΣΚΑΪ, όμως η παρέα της Φαίης Σκορδά δεν στάθηκε στα λεγόμενά του, αλλά στους κοιλιακούς του, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας μικρός χαμός στο πάνελ.

Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής που πήρε τη συνέντευξη από το γνωστό μοντέλο είπε: «Πρέπει να σου πω ότι εγώ ήθελα να δω τους κοιλιακούς του… Δεν υπάρχουν! Δεν υπάρχουν οι κοιλιακοί!», προκαλώντας αναστάτωση στο πλατό.

Η Φαίη Σκορδά, όταν άκουσε τα λεγόμενα της συνεργάτιδάς της, έκανε ένα σχόλιο που τους τάραξε όλους. «Ανήκεις στη δική μας παρέα εδώ. Είμαστε όλες ίδιας κατηγορίας. Εγώ κάνω μια πλάκα και λέω οι… μεγαλοκοπέλες του πάνελ. Θέλουμε να δούμε τους κοιλιακούς του Σπαλιάρα», είπε η παρουσιάστρια προκαλώντας χαμό.

Τελικά, η Κατερίνα Νινιού εξήγησε ότι είδε τους κοιλιακούς αλλά δεν πρόλαβε να τους μετρήσει, αφού ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν ήθελε να τους δείξει στη κάμερα, με τη παρουσιάστρια να προσθέτει «αφού είναι σεμνός!».