Μαυροειδάκος: «Μας σόκαραν τα όσα έγιναν στο ΑΤ Ομόνοιας, ντράπηκε και η ντροπή» (vid)

Ο Στράτος Μαυροειδάκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ και σχολίασε την εμπλοκή αστυνομικού στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, ενώ καταδίκασε και το περιστατικό με την καταγγελία της 19χρονης για βιασμό από αστυνομικούς στο ΑΤ της Ομόνοιας.
«Είμαστε σοκαρισμένοι διότι δεν μπορούν λίγοι επίορκοι να στηλιτεύουν όλο το έργο των αστυνομικών που τα τελευταία χρόνια κάνουμε προσπάθειες να είμαστε δίπλα στον πολίτη. Στο περιστατικό στην Ομόνοια, ντράπηκε και η ντροπή», ανέφερε ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών.
Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να βλέπω κάποιοι να φοράνε αυτή τη στολή με την οποία κάποιοι έχουν αφήσει την πνοή τους στην άσφαλτο, να αμαυρώνουν τους υγιείς αστυνομικούς».
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
BEST OF LIQUID MEDIA

Το κρυφό μήνυμα της Νικολούλη ότι το «παιχνίδι τελείωσε»: Ποιοι πίστεψαν ότι θα την κοροϊδέψουν
Oι Σέρρες μυρίζουν σαν τουαλέτα χωρίς καζανάκι - Αυτός είναι ο λόγος
Γερασιμίδου για Λαζόπουλο: «Μου είπε ότι θα είμαι πάντα στο Τσαντίρι, με πήρε μόνο δύο φορές»
