Τα «σπάει» το νέο γιοτ του Ατζούν: Κοστίζει 20 εκατ. δολάρια (vid)

Newsroom
 Τα «σπάει» το νέο γιοτ του Ατζούν: Κοστίζει 20 εκατ. δολάρια (vid)
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί επένδυσε μερικά εκατομμύρια ευρώ σε ένα εντυπωσιακό γιοτ.

Ένα νέο υπερπολιτελές σκάφος απέκτησε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, με το κόστος του να ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια δολάρια. «Ο Ατζούν Ιλιτζαλί επένδυσε στην ευχαρίστησή του αυτή τη φορά! Όσοι ακούνε για τα λεφτά που ξόδεψε καταπίνουν τη γλώσσα τους», αναφέρει ο τίτλος της ιστοσελίδας «Haberler».

Το δημοσίευμα αναφέρει αναλυτικά: «Ο διάσημος παραγωγός που επιτάχυνε τις επενδύσεις του μετά την αγορά του καναλιού TV8, συνέχισε επέκταση των επενδύσεών του με την απόκτηση της συνδρομητικής πλατφόρμας «Exxen» και της αγγλικής ομάδας Χαλ. Ο 53χρονος Τούρκος έκανε την τελευταία του επένδυση όχι για δουλειά ή έργο, αλλά για δική του ευχαρίστηση. Ο Ιλιτζαλί, που ενδιαφέρεται για αυτοκίνητα και ταχύπλοα, πρόσθεσε στη συλλογή του ένα νέο γιοτ αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων».

Το σκάφος του Τούρκου παραγωγού του Survivor έχει το όνομα «BALMY», που είναι τα αρχικά γράμματα των κορών του. Έχει μήκος 47 μέτρα, πλάτος 8,8 μέτρα και ζυγίζει 496 τόνους. Διαθέτει έξι κάμερες, ηλεκτρικές σανίδες του σερφ, θαλάσσια ποδήλατα, δύο ταχύπλοα και δύo τζετ. Μπορεί να φιλοξενήσει οκταμελές πλήρωμα 8 και συνολικά 10 άτομα σε πέντε διαφορετικά δωμάτια.