Καφετζόπουλος για τον αετό στο OPAP Arena: «Δεν συγχωρούνται τέτοιες π@π@ρ!€ς»

Newsroom
Καφετζόπουλος για τον αετό στο OPAP Arena: «Δεν συγχωρούνται τέτοιες π@π@ρ!€ς»
Οργισμένη αντίδραση του Αντώνη Καφετζόπουλου για την παρουσία του «Οδυσσέα», του αετού που εμφανίζεται στα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ.

Ξέσπασε ο Αντώνης Καφετζόπουλος με μια ανάρτησή του στα social media για το θέμα με τον αετό που εμφανίζεται στα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ, τον γνωστό «Οδυσσέα».

Ο αγαπημένος ηθοποιός και δηλωμένος φίλος της ΑΕΚ εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για το τελετουργικό με το πτηνό λέγοντας ότι η θέση των ζώων είναι στην φύση.

«Αυτή η χοντροβλαχομ@λ@κί@ με τον ζωντανό αετό πρέπει να σταματήσει τώρα!

Δεν έπρεπε καν να είχε αρχίσει, για να είμαι καθαρός. Ποτέ. Είπα να μη γκρινιάζω, εγκαίνια είχαμε, ωραίο το γήπεδο, τέλεια η έδρα. Αλλά…

Οι αετοί είναι άγρια ζώα, η θέση τους είναι στη φύση. Γινόμαστε σούργελα. Στην εποχή μας δεν συγχωρούνται τέτοιες π@π@ριές.

Έχουμε ωραιότατο αητό, με τα δύο κεφάλια του με τα όλα του. Είναι σύμβολο.

Δεν είναι πρόσκληση σε βασανιστήρια», έγραψε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Η «OPAP Arena» έχει δύο αετούς, τον έναν, τον ατσάλινο δικέφαλο, στη νότια πλευρά της, αλλά και τον ζωντανό, τον «Οδυσσέα», που θα δίνει το «παρών» στα εντός έδρας παιχνίδια της Ένωσης. Όπως αυτό κόντρα στον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική της Super League, όπου πήγε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου.