Η Σκορδά δεν ήθελε συγκεκριμένο φυτό στο πλατό «επειδή επηρεάζει το σεξ»: Το πήγε στους «Αταίριαστους» (vid)

Newsroom
Η Σκορδά δεν ήθελε συγκεκριμένο φυτό στο πλατό «επειδή επηρεάζει το σεξ»: Το πήγε στους «Αταίριαστους» (vid)
Η Φαίη πιστεύει ότι το γρουσούζικο, για το σεξ, φυτό «πόθος» δε θα επηρεάσει τους «Αταίριαστους» μιας και έχουν έντονη... ζωή.

Η Έλενα Χριστοπούλου πήγε ένα φυτό στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας», ωστόσο η Φαίη Σκορδά δεν έδειξε να... χαίρεται ιδιαίτερα όταν έμαθε κάποια πράγματα σχετικά με αυτό και το αιτιολόγησε.

Συγκεκριμένα, όταν μπήκε η Έλενα Χριστοπούλου στο πλατό κρατούσε μια γλάστρα με ένα πράσινο φυτό και την ρώτησε η παρουσιάστρια τι είναι αυτό. Τότε εκείνη απάντησε: «Είναι ο γνωστός "πόθος". Ο "πόθος" είναι ένα από τα αγαπημένα φυτά εσωτερικού χώρου, το έχω στο σπίτι μου. Έχω γύρω στα 100 φυτά στο σπίτι. Ο πόθος, σε αντίθεση με το όνομά του, όταν μπαίνει σε κρεβατοκάμαρα δημιουργεί προβλήματα. Λένε ότι είναι γρουσούζικο. Μου λένε ότι φέρνει γρουσουζιά στο κρεβάτι, το καλό είναι ότι παίρνει το διοξείδιο του άνθρακα».

«Πάρε το από εδώ, πάρε τη γλάστρα, θα τα χαλάσουμε. Ένα πράγμα μας πάει καλά», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Μας έφερες το φυτό που φέρνει προβλήματα στο σεξ; Πας καλά;», απάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Μου έχουν στείλει πάρα πολλά μηνύματα για το φυτό αυτό, που έχω εγώ ένα δίμετρο ίδιο με αυτό στο σπίτι κι αυτό είναι το μωρό του. Και θέλω να ρωτήσουμε τον κόσμο αν όντως ισχύει ότι φέρνει λίγο γρουσουζιά στο κρεβάτι», συμπλήρωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Στη συνέχεια βγήκε στον «αέρα» μια τηλεθεάτρια και είπε πως όντως αυτό το φυτό φέρνει γρουσουζιά.

Τότε η Φαίη Σκορδά το πήρε και τόνισε «θα το πάω στους "Αταίριαστους". Αυτή δεν θα καταλάβουν, δεν θα μας έχουν δει, κάνουν το ραδιόφωνο μετά. Θα το πάω εκεί, δεν θα ανοίξει μύτη, τίποτα. Το αφήνω εδώ στην άκρη, δεν θα καταλάβουν τίποτα. Μην τους το πει κανείς. Έτσι κι αλλιώς έχουν έντονη ερωτική ζωή είμαι σίγουρη. Τσιμουδιά τώρα, μια χαρά..».