Έκαναν πλιάτσικο στο μαγαζί του Ηλία Μίχου: «Δώστε τους σ' εμάς τις μάνες», έγραφε σημείωμα (vid)

Newsroom
Έκαναν πλιάτσικο στο μαγαζί του Ηλία Μίχου: «Δώστε τους σ' εμάς τις μάνες», έγραφε σημείωμα (vid)
Μια μητέρα έχει αφήσει ένα συγκλονιστικό σημείωμα έξω από το μαγαζί του κατηγορούμενου βιαστή στον Κολωνό.

O 53χρονος κατηγορούμενος για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της 12χρονης, Ηλίας Μίχος, ο οποίος την εξέδιδε κιόλας, παραμένει προφυλακισμένος.

Ωστόσο πριν από λίγες μέρες έγιναν επεισόδια στα Σεπόλια όπου ο κατηγορούμενος βιαστής διατηρούσε μαγαζί και πέταξαν μπογιά στο κατάστημά του και έσπασαν το βαν του.

Μάλιστα, χτες (17/10) αργά το βράδυ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα», έκαναν πλιάτσικο στο μαγαζί του.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Υπάρχει ένα σημείωμα έξω από το μαγαζί το οποίο αναφέρει "για να ανθίσει ένα λουλούδι καθαρίζεις τα παράσιτα γύρω του. Όχι φυλακή, όχι ευνουχισμός, δώστε τους σ' εμάς τις μάνες για ένα πεντάλεπτο. Συγγνώμη παιδιά μου για την κοινωνία που φτιάξαμε. Μια μαμά"».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε πως «Μετά το κάψιμο στο βανάκι του Μίχου, χθες το βράδυ, απέναντι υπάρχει ένα παρκάκι, είναι μια κακόφημη περιοχή, μπήκαν λοιπόν χθες πηδώντας από διπλανό διαμέρισμα από το πατάρι. Μπήκαν στην αποθήκη αφού είναι μίνι μάρκετ και έχει τα πάντα και έκαναν πλιάτσικο. Είναι μια περιοχή που όταν εγώ βρέθηκα εκεί και πήγα λίγο πιο πάνω από το συγκεκριμένο σημείο προς την εκκλησία και έκανα έναν κύκλο στην πίσω πλευρά της εκκλησίας, είδα σύριγγες μέρα μεσημέρι», τόνισε ο δημοσιογράφος.