Σε πανικό η μητέρα ενός θύματος του Τζέφρι Ντάμερ βλέποντας να πωλούνται οι στολές του κανίβαλου για το Halloween (vid)

Newsroom
Σε πανικό η μητέρα ενός θύματος του Τζέφρι Ντάμερ βλέποντας να πωλούνται οι στολές του κανίβαλου για το Halloween (vid)
Η μητέρα θύματος του Τζέφρι Ντάμερ έχει τρομοκρατηθεί βλέποντας τις στόλες του κατά συρροή δολοφόνου να πωλούνται για το Halloween.

Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ, του διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου και κανίβαλου στο Μιγλουόκι έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο λόγω της σειρά του Netflix, «Monster: The Jeffrey Dahmer Story».

Η αυξανόμενη δημοτικότητα της σειράς του Netflix έχει προκαλέσει φρενίτιδα και πολλοί θαυμαστές έχουν αρχίσει να διαμορφώνουν τις στολές εν όψει του Halloween, εμπνευσμένες από τον Τζέφρι Ντάμερ.

Ωστόσο, δεν έχουν υποδεχθεί όλοι με τον ίδιο τρόπο την αναβίωση της ιστορίας του διαβόητου δολοφόνου. Η Σίρλεϊ Χιουζ, μητέρα του 31χρονου θύματος του Ντάμερ, δηλώνει σοκαρισμένη με την φρενίτιδα που έχει ξεσπάσει με τον κανίβαλο του Μιλγουόκι. Μάλιστα, αισθάνεται απογοητευμένη βλέποντας τα διαδικτυακά καταστήματα να επωφελούνται από τον θάνατο του γιου της και των άλλων θυμάτων.

Η Σίρλεϊ καταδίκασε την σειρά του Netflix επειδή δεν ήρθε σε επαφή με τις οικογένειες των θυμάτων και επέκρινε τη δραματοποίησή της, επιμένοντας ότι τα πράγματα «δεν συνέβησαν έτσι».

Ένα από τα 10 επεισόδια της σειράς επικεντρώνεται στον γιο της Σίρλεϊ, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1991 στα 31 του. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάνουν αυτό. Δεν βλέπω τον λόγο που χρησιμοποιούν τα ονόματά μας και βγάλουν προς τα έξω όλα αυτά τα πράγματα», είπε στον Guardian.

Η Σίρλεϊ δεν είναι η μοναδική που έχει επικρίνει την σειρά του Netflix. Ένας ξάδελφος θύματος του Ντάμερ ανέφερε: «Λένε ότι το κάνουν αυτό με σεβασμό στα θύματα ή τιμώντας την αξιοπρέπεια των οικογενειών, όμως κανένας δεν επικοινωνεί μαζί τους».

Από τη μέρα πάντως, που η σειρά έκανε την πρεμιέρα της στο Netflix, υπήρξαν εκκλήσεις στον κόσμο να αποφύγει να μεταμφιεστεί σε Ντάμερ για το Halloween.

Ποιος ήταν ο Τζέφρι Ντάμερ

Ο Τζέφρυ Λάιονελ Ντάμερ 21/5/1960 - 28/11/1994), γνωστός ως ο κανίβαλος του Μιλγουόκι, ήταν Αμερικανός κατά συρροή δολοφόνος. Υπεύθυνος για δεκαεπτά δολοφονίες νεαρών ανδρών μεταξύ των ετών 1978 και 1991 με ιδιαίτερα σκληρές μεθόδους (συμπεριλαμβανομένων πράξεων σεξουαλικής βίας, νεκροφιλίας, κανιβαλισμού), καταδικάστηκε το 1992 σε ισόβια κάθειρξη. Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου δύο χρόνια αργότερα από τον Κρίστοφερ Σκάρβερ, έναν συγκρατούμενο του.