Σοκ στη Ζαχάρω: Επιχειρηματίας ασελγούσε σε 12χρονη

Newsroom
Σοκ στη Ζαχάρω: Επιχειρηματίας ασελγούσε σε 12χρονη
Ο πατέρας του κοριτσιού κατήγγειλε επιχειρηματία της περιοχής για ασέλγεια. Στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν φωτογραφίες του μικρού κοριτσιού.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ηλείας η είδηση, ότι ο πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού προσήλθε στην Εισαγγελία όπου κατέθεσε μήνυση εις βάρος επιχειρηματία της Ζαχάρω για ασέλγεια.

Σύμφωνα με το protinews, ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού, πέρασε πριν από μερικές ημέρες την πόρτα της εισαγγελίας, όπου κατέθεσε μήνυση κατά του επιχειρηματία, για ασέλγεια εις βάρος της ανήλικης κόρης του.

Αμέσως από πλευράς του Εισαγγελέα δόθηκε εντολή στους αστυνομικούς του τμήματος Ζαχάρως, να προχωρήσουν σε ενδελεχή έρευνα των καταγγελλόμενων από την πλευρά του πατέρα του 12χρονου κοριτσιού. Μάλιστα, ήδη έχει πραγματοποιηθεί έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές του φερόμενου ως δράστη, ενώ στο κινητό του εντοπίστηκαν φωτογραφίες της 12χρονης.

Η υπόθεση ωστόσο δεν σταματάει εδώ. Η διερεύνηση από τις Αστυνομικές Αρχές συνεχίζεται και προχωρά ήδη η διαδικασία της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου του επιχειρηματία, καθώς στην υπόθεση φαίνεται ότι εμπλέκονται δύο ακόμα πρόσωπα.

Παράλληλα αναμένεται να γίνει εξέταση του ανήλικου κοριτσιού, από παιδοψυχολόγο αλλά και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν συντελεστεί εις βάρος της 12χρονης και άλλες αξιόποινες πράξεις και να συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.

Στην τοπική κοινωνία της Ζαχάρως η είδηση έχει ήδη γίνει γνωστή εδώ και μερικές ημέρες. Στην πλειοψηφία τους οι πολίτες γνωρίζουν τόσο την οικογένεια του επαγγελματία όσο και την οικογένεια του 12χρονου κοριτσιού. Κανείς όμως δεν μπορεί να πιστέψει αυτό το οποίο σύμφωνα με τον πατέρα της ανήλικης έχει συμβεί, καθώς όπως επισημαίνουν και ο φερόμενος ως δράστης είναι πατέρας ενός κοριτσιού.