Θρίλερ με την εξαφάνιση της 14χρονης από τη Νίκαια: «Ο ίδιος άνδρας, παντρεμένος με παιδιά, την έχει αρπάξει ξανά» (vid)

Newsroom
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 14χρονης από τη Νίκαια: «Ο ίδιος άνδρας, παντρεμένος με παιδιά, την έχει αρπάξει ξανά» (vid)
Όπως τόνισε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» η περίπτωση είναι σοβαρή καθώς έχει ξαναγίνει αρπαγή του παιδιού από τον ίδιο ενήλικα που είναι παντρεμένος με παιδιά.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα δυο θρίλερ με την εξαφάνιση δυο 14χρονων κοριτσιών σε Νίκαια και Ιωάννινα.

Όσον αφορά τη Νίκαια, σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», την Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ, το κορίτσι φαίνεται πώς έπεσε θύμα αρπαγής από ενήλικα άνδρα που μπήκε στο σπίτι του το άρπαξε με τη βία και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Την επόμενη μέρα οι γονείς της ειδοποίησαν την αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού», οπότε και δημοσιοποιήθηκε η φωτογραφία του κοριτσιού.

Η ανακοίνωση

«Στις 7/10/2022 και ώρα 21:30, απήχθη παρά τη θέληση της από ενήλικο άρρεν άτομο, από τη Νίκαια Αττικής, η Μαρκέλλα Τ., 14 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα 08/10/2022 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Μαρκέλλα Τ., έχει μέτριο ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Εξαφάνιση

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».

«Ο ίδιος ενήλικος παντρεμένος με παιδιά την έχει αρπάξει ξανά»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, που μίλησε στην ΕΡΤ, «Ναι μεν κινητοποιηθήκαμε άμεσα, αλλά δεν ενημερωθήκαμε άμεσα. Από τις 7/10 στις 21:30 που απήχθη το παιδί, ενημερωθήκαμε στις 8/10. Ξέρουμε όλοι ότι είναι χωρίς την θέλησή του του παιδιού, από ενήλικα και η αρπαγή αυτή είναι σοβαρή γιατί έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Είναι μια σοβαρή περίπτωση, σοβαρό περιστατικό. Από τον ίδιο ενήλικα παντρεμένο με παιδιά, το λέω για να γίνει κατανοητό στον κόσμο ότι δεν είναι κάτι απλό μεταξύ δυο ανηλίκων που προσπαθούν να κάνουν μια τρέλα...».

Η εξαφάνιση στα Ιωάννινα

Η ανακοίνωση για την εξαφάνιση τους κοριτσιού στα Ιωάννινα:

«Στις 7/10/2022 στις 21:30, εξαφανίστηκε από κρατική δομή παιδικής προστασίας στα Ιωάννινα, η Νίκη-Στέλλα Θ. 14 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Νίκη- Στέλλα Θ. έχει ύψος 1,55 μ., βάρος 55 κιλά, έχει μαλλιά μισά καστανά και μισά ροζ και καστανά μάτια. Φορούσε λευκό δερμάτινο παντελόνι, μπλούζα μαύρη με το σήμα της “NIKE”, λευκό κοντό μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Πρόκειται για μία ακόμη περίπτωση ταλαιπωρημένου παιδιού, που οι συχνές μετακινήσεις του σε χώρους κρατικής παιδικής προστασίας δεν επιτρέπουν να κατανοηθούν και να φροντιστούν οι πραγματικές του ανάγκες, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει αυτή τη συμπεριφορά.

Το Χαμόγελο του Παιδιού τονίζει την ανάγκη για σταθερότητα και φροντίδα των παιδιών, ως βασικές προϋποθέσεις, όχι μόνο για την προστασία τους αλλά και για την επούλωση των τραυματικών τους εμπειριών. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί στην ενδυνάμωση των παιδιών και την αποϊδρυματοποίησή τους.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple»