Βάνα Μπάρμπα: «Δώστε μας λίγο χρόνο ρε γ@#&!ο, έχω ανάγκη να πω ποια είμαι;» (vid)

Newsroom
Βάνα Μπάρμπα: «Δώστε μας λίγο χρόνο ρε γ@#&!ο, έχω ανάγκη να πω ποια είμαι;» (vid)
Η ηθοποιός ανέφερε πως δεν φταίει κάποιος από τα παιδιά, αλλά πως θα πρέπει να δίνεται ο απαιτούμενος χρόνος για τέτοιες δράσεις αγάπης.

H Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend, και αρχικά στάθηκε στο γεγονός ότι άργησε να βγει και να ενημερώσει σχετικά με τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ, αιτιολογώντας γιατί υπήρχε τόση ησυχία στο πλατό.

«Πάντως έχουμε πολλή ησυχία στο πλατό. Μην πεις» είπε αρχικά και συνέχισε αργότερα: «Θα έρθετε; Θα στείλετε κάμερες; Να μην τσακωθώ με την αρχισυνταξία ξανά. Προσέξτε. Μπορεί να θύμωσα λίγο μαζί σας αλλά δεν φταίει κανείς. Απλά πρέπει να καταλάβετε ότι όταν έχετε γεμίσει τις εκπομπές με συνεντευξούλες από εδώ κι από εκεί, πρέπει να δίνετε ουσία σε κομμάτια αλληλεγγύης κι αγάπης. Με θέλατε, αλλά αν δεν νευρίαζα ότι θέλω τόση καθαρή ώρα…», είπε αρχικά.

Προς το τέλος, επανήλθε στο θέμα κι είπε: «Εγώ δεν πάω όπου να ‘ναι… Με ενόχλησε ο τρόπος που μοιράσατε τους χρόνους. Για αυτό και φώναζα λίγο πριν. Δεν φταίνε τα παιδιά… Πρέπει να καταλάβετε κάτι, επειδή θα περάσουμε δύσκολο χειμώνα, με μεγάλη φτώχεια, με τρομακτικά προβλήματα στον κόσμο. Δώστε μας λίγο χρόνο ρε γ@#&!ο να καλέσουμε τον κόσμο και να χρησιμοποιούμε την τηλεόραση. Εγώ τι θέλω; Έχω ανάγκη να πω ποια είμαι; Ή να με ρωτήσετε ξανά για τα προσωπικά μου και την κόρη μου; Σιγά τα αυγά».