Περιμένοντας την πυρηνική καταστροφή: Έχει συγκεντρώσει τρόφιμα και όπλα ξοδεύοντας 45.000$ (vid)

Newsroom
Περιμένοντας την πυρηνική καταστροφή: Έχει συγκεντρώσει τρόφιμα και όπλα ξοδεύοντας 45.000$ (vid)
Μια γυναίκα στις ΗΠΑ έχει ξοδέψει 45.000 δολάρια για να οχυρώσει το σπίτι σε περίπτωση επικείμενης αποκάλυψης.

Η Rowan MacKenzie, 38 ετών από τις ΗΠΑ, έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία συσσωρεύοντας άφθονα τρόφιμα και προμήθειες επιβίωσης εν αναμονή πυρηνικής καταστροφής ή οποιουδήποτε άλλου είδους κοινωνικής κατάρρευσης.

Οι αναρτήσεις της MacKenzie στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που καταγράφουν τα τελευταία της έργα και συμβουλές σε αντίστοιχους ανθρώπους που προετοιμάζονται μόνιμα για την απόλυτη καταστροφή, έχουν συγκεντρώσει ένα τεράστιο κοινό που ξεπερνά τους 81.000 στο TikTok.

«Προετοιμάζομαι, συνολικά, για πόλεμο, πληθωρισμό, πυρηνική καταστροφή και ολοκληρωτικό χάος», ανέφερε η MacKenzie σε μια ανάρτηση.

Αυτό που ξεκίνησε ως εφοδιασμός του ντουλαπιού του σπιτιού της με φασόλια και ρύζι πριν από 11 χρόνια έχει μετατραπεί σε μια τεράστια επιχείρηση που περιλαμβάνει ένα κρυφό καταφύγιο στο υπόγειο με τρόφιμα αξίας δύο ετών και ένα απόθεμα όπλων.

Η ίδια δήλωσε ότι πιστεύει ότι έχει δημιουργήσει ένα «άψογο» σύστημα εναλλαγής των προμηθειών της, το οποίο θα μπορούσε να κρατήσει την ίδια και την οικογένειά της στη ζωή για 25 χρόνια.

Η συγκεκριμένη γυναίκα συνολικά έχει ξοδέψει 20.000 δολάρια για τρόφιμα, αυτοσυντηρούμενα υλικά και όπλα. Με τις νεότερες προσθήκες της, πιστεύει πλέον ότι το ποσό πλησιάζει τα 45.000 δολάρια. «Η μεγαλύτερη συμβουλή μου είναι: μην πανικοβάλλεστε» σημείωσε στο τέλος.

@prep_with_me_ #stitch with @rowanmackenziefraser #prep #prepper #woke #prepared #prepare #darkwinter #foodshortage #fyp #bugout #america #colddays #prepare4trouble ♬ Part Of Your World (From "The Little Mermaid") - Just Kids