Έσπαγε τζαμαρίες με σφυρί κι έκλεβε λεφτά, ποτά και τσιγάρα

Newsroom
Έσπαγε τζαμαρίες με σφυρί κι έκλεβε λεφτά, ποτά και τσιγάρα
Η αστυνομία στο Βόλο προχώρησε στη σύλληψη ενός 29χρονου άνδρα για κλοπές και λεηλασίες.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας του Βόλου εξιχνίασε υποθέσεις κλοπών σε καταστήματα της πόλης που είχαν ανησυχήσει τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Το κουβάρι της εξιχνίασης των υποθέσεων άρχισε να ξετυλίγεται τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (7/10) όταν ο δράστης εισέβαλε σε μίνι μάρκετ κι αφού προηγουμένως έσπασε με σφυρί την τζαμαρία της κεντρικής πόρτας. Άρπαξε φιάλες ποτών από το κατάστημα και αποχώρησε προτού τον εντοπίσουν και του περάσουν χειροπέδες.

Επίσης, αναφέρει η ιστοσελίδα magnesianews.gr, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 29χρονος, μαζί με τον συνεργό του που ακόμη καταζητείται, κατά το χρονικό διάστημα από 02-10-2022 έως 05-10-2022, διέπραξαν συνολικά τέσσερις κλοπές σε καταστήματα (ζαχαροπλαστείο, μίνι μάρκετ και δύο καφετέριες ιδιοκτησίας) της πόλης.

Πάντα η διαδικασία ήταν η ίδια: Έσπασαν τις κεντρικές γυάλινες πόρτες με σφυρί και μπήκαν μέσα στα καταστήματα, από τα οποία έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ και 30 πακέτα τσιγάρα.

Στην κατοχή του 29χρονου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα σφυρί και ένα σακίδιο πλάτης, καθώς και οι δύο φιάλες ποτών.