Επέστρεψε από το ταξίδι του μέλιτος και ανακάλυψε ότι τα πεθερικά της είχαν φάει την γαμήλια τούρτα

Newsroom
Επέστρεψε από το ταξίδι του μέλιτος και ανακάλυψε ότι τα πεθερικά της είχαν φάει την γαμήλια τούρτα
Ζευγάρι ήθελε να κρατήσει για ένα χρόνο την γαμήλια τούρτα, όμως οι γονείς του γαμπρού είχαν άλλα σχέδια.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μια γυναίκα όταν επέστρεψε μαζί με τον σύζυγό της από το ταξίδι του μέλιτος, καθώς ανακάλυψαν ότι η γαμήλια τούρτα τους είχε εξαφανιστεί από το ψυγείο.

Όπως έγραψε στο reddit η 24χρονη με το ψευδώνυμο Expensive_Praline_71 επιλέγοντας να κρατήσει την ανωνυμία της, είχε αποφασίσει μαζί με τον σύντροφό της να διατηρήσουν στο ψυγείο την τούρτα ως την πρώτη τους επέτειο.

Ωστόσο, όταν το ζευγάρι επέστρεψε από το ταξίδι του μέλιτος έπειτα από τέσσερις ημέρες, διαπίστωσε ότι τα πεθερικά της 24χρονης που έμεναν στο σπίτι τους, είχαν φάει όλη την τούρτα.

Γαμήλια τούρτα

«Όταν ο άντρας μου και εγώ επιστρέψαμε από το ταξίδι του μέλιτος, η τούρτα μας είχε εξαφανιστεί. Δεν ήταν καμία ακριβή τούρτα, ωστόσο, είχαμε αναφέρει ότι θέλαμε να την κρατήσουμε. Όταν ρώτησα τα πεθερικά μου, η απάντησή τους ήταν πως θα ήταν αηδιαστικό να κρατήσω για έναν χρόνο την τούρτα και πως μας έκαναν χάρη με το να την φάνε», ανέφερε η 24χρονη.

Και συνέχισε: «''Γιατί να την πετάξετε;'', μου είπαν χαρακτηριστικά. Μπορούμε να πάρουμε άλλη, όμως στεναχωριέμαι καθώς θέλαμε να την κρατήσουμε ως ενθύμιο. Θα μπορούσαν να έχουν καταναλώσει τα γλυκά που είχαν μείνει από τον γάμο».

Η ανάρτηση της 24χρονης γέμισε από σχόλια και οι περισσότεροι τάχθηκαν στο πλευρό του ζευγαριού, καθώς οι γονείς του γαμπρού θα έπρεπε να έχουν σεβαστεί την επιθυμία τους.