Άνδρας στην Αγγλία πλήρωσε 35.000 λίρες στην Uber για διαδρομή 15 λεπτών

Newsroom
Άνδρας στην Αγγλία πλήρωσε 35.000 λίρες στην Uber για διαδρομή 15 λεπτών
Βρετανός έπαθε σοκ όταν, μετά από μεθύσι, συνειδητοποίησε ότι η Uber τον είχε χρεώσει χιλιάδες λίρες για μια σύντομη διαδρομή.

Σε πολλούς έχει συμβεί να ξυπνάνε μετά από ένα «ταραχώδες» βράδυ και να παθαίνουν σοκ όταν νηφάλιοι πια συνειδητοποιούν πόσα χρήματα ξόδεψαν στην έξοδο τους.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να έπαθε ένας άντρας στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, μετά από ένα ξέφρενο μεθύσι που είχε ο νεαρός Oliver Kaplan, ξύπνησε όχι μόνο με πονοκέφαλο αλλά και με μια χρέωση μαμούθ από την Uber για μια διαδρομή μόλις έξι χιλιομέτρων.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ταξίδευε από το Hyde στο Ashton-under-Lyne για να συναντήσει φίλους μετά τη δουλειά, μια διαδρομή τεσσάρων μιλίων για την οποία συνήθως πλήρωνε 10 με 11 λίρες. Την επομένη όμως συνειδητοποίησε ότι η γνωστή εταιρία είχε προσπαθήσει να χρεώσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για μια σύντομη διαδρομή με ταξί.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Sun για το ατυχές μπέρδεμα, είπε: «Ο οδηγός με πήγε ακριβώς εκεί που έπρεπε να πάω. Ήταν μια διαδρομή 15 λεπτών και ο λογαριασμός λέγεται ότι ήταν μεταξύ 10 και 11 λιρών, χρεωμένος πάντα στη χρεωστική μου κάρτα. Αλλά όταν ξύπνησα με το μεθύσι, το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν μια χρέωση άνω των 35.000 λιρών. Το ποσό δεν μπορούσε φυσικά να ληφθεί επειδή δεν είχα επαρκή κεφάλαια. Αν είχα τόσα χρήματα, θα έπρεπε να τους κυνηγήσω για επιστροφή χρημάτων».

Το μοιραίο λάθος φαίνεται να έκανε οδηγός της Uber ο οποίος ενδέχεται να μπέρδεψε το Ashton-under-Lyne στο Tameside, στο Μάντσεστερ, με ένα άλλο ομώνυμο μέρος κοντά στην Αδελαΐδα της Νότιας Αυστραλίας περίπου 10.000 μίλια μακριά!