Σοκάρει η εικόνα του Ozzy Osbourne: Μετά βίας περπατάει μετά τη διάγνωση με Πάρκινσον (vid)

Newsroom
Σοκάρει η εικόνα του Ozzy Osbourne: Μετά βίας περπατάει μετά τη διάγνωση με Πάρκινσον (vid)
O Ozzy απαθανατίστηκε από φωτογράφους να προσπαθεί να περπατήσει σε δρόμο του Λος Άντζελες.

Η εικόνα του Ozzy Osbourne το τελευταίο διάστημα σοκάρει. Ο 73χρονος τραγουδιστής εθεάθη να περπατάει με το ζόρι στο Λος Άντζελες μαζί με τον βοηθό του, ο οποίος τον κρατούσε από έναν ιμάντα που είχε γύρω από τη μέση του.

Το 2019 ο Ozzy διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον, η οποία προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και βραδύτητα στην κίνηση και προς το παρόν είναι ανίατη.

Πριν από μερικές μέρες ο Ozzy ανέβηκε στη σκηνή για την πρώτη του εμφάνιση στις ΗΠΑ, μετά από τέσσερα χρόνια, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα μεταξύ των Los Angeles Rams και των Buffalo Bills, ενώ η σύζυγός του τον παρακολουθούσε.

Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του Ozzy η σύζυγός του δήλωσε σε ντοκιμαντέρ του ITV: «Απλά, σκέφτομαι τον σύζυγό μου και όπως εσείς, που ήταν πολύ ενεργητικός, του άρεσε να βγαίνει για βόλτες, έκανε ένα δίωρο σόου στη σκηνή κάθε βράδυ, τρέχοντας σαν τρελός. Ξαφνικά, η ζωή σου σταματάει ή τουλάχιστον η ζωή όπως την ήξερες. Όταν κοιτάζω τον σύζυγό μου, η καρδιά μου ραγίζει γι' αυτόν, λυπάμαι για τον εαυτό μου που τον βλέπω έτσι, αλλά αυτό που περνάει εκείνος είναι χειρότερο. Όταν τον κοιτάζω και δεν το ξέρει, είμαι σαν να κλαίω».