Τριαντάφυλλος για το αν θα τον κοουτσάρει ο Ντάνος: «Τι; Ποιος; Για δες έρχομαι από 'κει;» (vid)

Newsroom
Τριαντάφυλλος για το αν θα τον κοουτσάρει ο Ντάνος: «Τι; Ποιος; Για δες έρχομαι από 'κει;» (vid)
Κόλαφος ο Τριαντάφυλλος για Νίκο Μουτσινά και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έκανε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, ξέσπασε για τον Νίκο Μουτσινά, τονίζοντας πως δεν θέλει να τον ξέρει και ούτε θέλει να μιλήσει μαζί του.

Για το αν θα πάει στο All Star Survivor: «Έχουμε τα live μας, τις δουλειές μας, ακόμα δεν έχω καταλήξει τι θα κάνω με το All Star. Έχουμε μιλήσει με την παραγωγή, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Για τον Νίκο Μουτσινά, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Ούτε τον ξέρω τον Νίκο Μουτσινά ούτε με ξέρει, ούτε μιλάμε, ούτε θέλω να μιλήσουμε. Δεν πάω ποτέ στην εκπομπή του, δεν σέβεται προσωπικότητες ο άνθρωπος . Είπαμε να κάνεις εκπομπή και να σατιρίζεις, αλλά όχι να το παραχ…ει κιόλας, το έχει παρακάνει. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ταλεντάρα και δεν το κάνει με μίσος. Ο άλλος έχει μίσος μέσα του».

Κλείνοντας, ο Τριαντάφυλλος απάντησε για το αν μιλάει με τον Ντάνο: «Όχι δεν είμαστε φίλοι καθόλου», ενώ για τον αν θα τον κοουτσάρει αν πάει στο Survivor αντέδρασε λέγοντας: «Ποιος; Τι; Ποιος ήρθε; Για δες, έρχομαι από ‘κει».