Βρετανοί «ξεστοκάρουν» ισοθερμικά εσώρουχα για να βγάλουν το χειμώνα

Newsroom
Βρετανοί «ξεστοκάρουν» ισοθερμικά εσώρουχα για να βγάλουν το χειμώνα
Στη Βρετανία «επιστρατεύουν» κάθε μέσο για να μπορέσουν να ζεσταθούν αυτό χειμώνα, χωρίς να πατήσουν το κουμπί της θέρμανσης.

Οι βρετανοί καταναλωτές αποθηκεύουν ισοθερμικά εσώρουχα, γάντια και ρόμπες που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν το κρύο αυτό τον χειμώνα στην προσπάθειά τους να αποφύγουν να ανοίξουν την θέρμανση για να κάνουν οικονομία.

Οι λογαριασμοί της ενέργειας αυξήθηκαν αυτό τον χρόνο και οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν τον υψηλό πληθωρισμό σε όλα τα αγαθά, περιλαμβανομένων των τροφίμων, ενώ και τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων έχουν αρχίσει να αυξάνονται οδηγώντας σε μια ραγδαία άνοδο του κόστους διαβίωσης.

Για αυτό το λόγο οι βρετανοί αποθηκεύουν ισοθερμικά εσώρουχα, γάντια και ρόμπες που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν το κρύο αυτό τον χειμώνα στην προσπάθειά τους να αποφύγουν να ανοίξουν την θέρμανση για να κάνουν οικονομία.

Οι πωλήσεις των γυναικείων ισοθερμικών υπερδιπλασιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα σε σχέση με μια εβδομάδα νωρίτερα, ενώ μπεστ-σέλερ είναι η κουβέρτα με κουκούλα.

Τέλος και οι ολόσωμες φόρμες για μέσα στο σπίτι έχουν εξαφανιστεί από τα ράφια πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο, σύμφωνα με το ίδιο πολυκατάστημα, σε μια ένδειξη ότι οι οι καταναλωτές τα αγοράζουν για ζεστασιά αντί για δώρο ενόψει των Χριστουγέννων.