Samsung Galaxy Buds2 Pro: Βελτιωμένα παντού, όπως έπρεπε (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Samsung Galaxy Buds2 Pro: Βελτιωμένα παντού, όπως έπρεπε (vid)
Η νέα έκδοση των ακουστικών της Samsung είναι εδώ και είναι σαφώς βελτιωμένη.

Η νέα γενιά συσκευών της Samsung είναι εδώ και μετά τα foldables, ήρθε η ώρα να πιάσουμε στα χέρια μας τα νέα ασύρματα ακουστικά της κορεατικής εταιρείας.

Τα Samsung Galaxy Buds2 Pro έρχονται για να καλύψουν τις ανάγκες των χρηστών του σήμερα και με σημαντικές βελτιώσεις που αποδεικνύουν πως δεν έχουμε να κάνουμε απλά με έναν αντικαταστάτη του προηγούμενου μοντέλου, αλλά με ένα προϊόν που πάει την κατηγορία ένα βήμα μπροστά.

Σε ό,τι αφορά το design, τα Samsung Galaxy Buds2 Pro είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν άριστα στο αυτί, αλλά και να έχουν και τις πλέον σύγχρονες γραμμές.

Έχοντας μεγαλώσει το μέρος που τοποθετείται στο εσωτερικό του αυτιού, ο κατασκευαστής έχει προσαρμόσει καλύτερα το νέος οδηγό, αλλά και την μεγαλύτερη μπαταρία που προσφέρει περισσότερες ώρες χρήσης. Το κυρίως σώμα των ακουστικών, τέλος, προσφέρει όλες τις βασικές επιλογές αφής, ενώ το μικρόφωνο που βρίσκεται στο εσωτερικό για καλύτερη ρύθμιση της έντασης.

Η βάση μεταφοράς και φόρτισης είναι μικρότερη απ’ όσο θα περιμέναμε και έχουμε συνηθίσει από τον ανταγωνισμό, χωρίς ωστόσο να υπολείπεται σε κανένα σημείο.

Μπορεί να προσφέρει ενέργεια έως και 2 φορές σε κάθε ακουστικό (για λειτουργία έως και 5 ώρες), μέχρι κι εκείνη να χρειαστεί ξανά σύνδεση στο ρεύμα μέσω υποδοχής USB-C στο κάτω μέρος.

Η εταιρεία υπόσχεται πιο αποδοτική μείωση εξωτερικού θορύβου και κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται με μεγάλη ευκολία, τη στιγμή που προσφέρεται και η επιλογή για άμεση απενεργοποίηση της λειτουργίας για να μπορέσουμε να μιλήσουμε με κάποιον που βρίσκεται κοντά μας. Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και την υποστήριξη του 360 audio, που κάνει τον ήχο να έρχεται από κάθε πλευρά και να τον προσαρμόζει ανάλογα με τον πως κουνάμε το κεφάλι μας όσο φοράμε τα Samsung Galaxy Buds2 Pro.

Με οδηγό την καλή απόδοση, το εξαιρετικό design και την απομόνωση εξωτερικού θορύβου, τα νέα ασύρματα ακουστικά της Samsung είναι πραγματικά ένα βήμα μπροστά για την κατηγορία.