Στο εδώλιο η νύφη που χτύπησε με το αυτοκίνητο την πεθερά της στη Ρόδο

Newsroom
Στο εδώλιο η νύφη που χτύπησε με το αυτοκίνητο την πεθερά της στη Ρόδο
Η 42χρονη παρέσυρε με το αυτοκίνητό της την 68χρονη πεθερά της, η οποία και νοσηλεύθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου με σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι.

Κατηγορούμενη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης της πεθεράς της είναι μια 42χρονη, που θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου την 21η Οκτωβρίου 2022. Η νύφη δε δίστασε να χτυπήσει τη πεθερά της με το αυτοκίνητο και να τη στείλει στο νοσοκομείο.

Ο γιός της άτυχης γυναίκας καταγγέλλει την πρώην σύντροφο του ότι έστησε ένα σκηνοθετημένο γεγονός, προσπάθησε να αρπάξει το παιδί τους και στο τέλος χτύπησε σοβαρά τη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, η 42χρονη βρίσκεται σε διάσταση με τον γιο του θύματος από τον Φεβρουάριο του 2022 και έκτοτε αντιδικούν ενώπιον των δικαστικών αιθουσών για την επιμέλεια των παιδιών τους. Μετά από μια σκληρή δικαστική διαμάχη ο πατέρας κατάφερε τελικά να κρατήσει τα δύο παιδιά στο σπίτι του. Όπως αναφέρει ο άνδρας: αυτό δεν άρεσε στη σύζυγο του και έκτοτε χρησιμοποίησε κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να τα πάρει πίσω.

Έτσι, το απόγευμα της 17ης Ιουνίου 2022 κι ενώ ο πατέρας βρισκόταν στην εργασία του και το μικρότερο παιδί ήταν με την γιαγιά του, δύο άλλα παιδιά μετέβησαν στην οικία και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει για παιχνίδι στην αυλή. Η μητέρα κατάφερε να πάρει το παιδί στο αμάξι με σκοπό να το πάει στο τοπικό Α.Τ και να αποδείξει ότι η φύλαξη ήταν πλημμελής.

Όταν η 68χρονη κατάλαβε τι συνέβη, προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο. Έβαλε το σώμα της μπροστά από αυτό και στη συνέχεια σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν η 42χρονη προέβη στην εκκίνηση του οχήματος, ανέπτυξε ξαφνικά ταχύτητα και την παρέσυρε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι.