Απίστευτη καταγγελία: Αστυνομικοί χτύπησαν και συνέλαβαν πατέρα μπροστά στις κόρες του (vid)

Newsroom
Απίστευτη καταγγελία: Αστυνομικοί χτύπησαν και συνέλαβαν πατέρα μπροστά στις κόρες του (vid)
Μια κοπέλα καταγγέλλει απρόκλητη αστυνομική επίθεση κατά την χθεσινοβραδινή επιχείρηση στο γήπεδο μπάσκετ στο λόφο Στρέφη.

Με καταγγελίες για αστυνομική βία στον Λόφο του Στρέφη και συγκεκριμένα στο γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται εκεί, έχουν γεμίσει τα social media το πρωί της Τετάρτης. Θύμα της, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ήταν ένας πατέρας που έπαιζε εκεί με τα δύο παιδιά (8 και 12 ετών) του και πήγε να υπερασπιστεί μία κοπέλα που πήγε να μπει στον ίδιο χώρο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η πλευρά της, μαζί με μία φίλη της, επιχείρησαν να μπουν στο γηπεδάκι, όμως εμποδίστηκαν από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί για την φύλαξη των έργων. Εκείνη αντέδρασε και τότε ένας από τους αστυνομικούς έγινε επιθετικός, με αποτέλεσμα να επέμβει ο πατέρας, ο οποίος μπήκε ανάμεσά τους.

Τότε, φέρεται να δέχθηκε εκείνος την επίθεση των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ και να προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα και τελικά να συλληφθεί.

Η δικηγόρος του πατέρα, όταν τον είδε και διαπίστωσε οίδημα στο κεφάλι, μώλωπες στα χέρια, στο πρόσωπο και σ' όλο του το σώμα, ενώ όπως της κατήγγειλε δέχτηκε τουλάχιστον είκοσι χτυπήματα από γκλοπ, με έμφαση στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, τα οποία θα μπορούσαν ν' αποβούν μοιραία.

Το θύμα έχει ζητήσει να εξεταστεί από ιατροδικαστή.