«Είχα άγιο» λέει ο ντελιβεράς του τροχαίου στη Λαμία: «Δεν πήγα να προσπεράσω» (vid)

Newsroom
 «Είχα άγιο» λέει ο ντελιβεράς του τροχαίου στη Λαμία: «Δεν πήγα να προσπεράσω» (vid)
Όπως ισχυρίζεται η οδηγός του μπλε αυτοκινήτου είχε ανάψει φλας για να στρίψει αριστερά στην οδό Ολύμπου, έκοψε ταχύτητα, ο ντελιβεράς όμως δεν είδε το φλας και συνέχισε ευθεία την πορεία του.

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε ένας 25χρονος ντελιβεράς από τη Λαμία, όταν το μηχανάκι του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και βγήκε εκτός πορείας.

Το πρωί της Δευτέρας ο 25χρονος μόλις είχε αφήσει την παραγγελία και γυρνούσε στο καφέ που εργάζεται. Κατευθύνεται στην οδό Αθηνών παράλληλα με ένα μπλε αυτοκίνητο, ώσπου η οδηγός του αυτοκινήτου στρίβει αριστερά και ο δικυκλιστής καταλήγει στο οδόστρωμα.

Ο 25χρονος ντελιβεράς μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News» μετά το πρώτο σοκ για το ατύχημα που είχε.

«Γύρναγα από μία παραγγελία ουσιαστικά και ήταν μπροστά μου η κυρία αυτή στον δρόμο και όπως πηγαίναμε ήμουν από πίσω της. Μπορεί όντως η γυναίκα να έβγαλε ένα φλας και εγώ να μην το είδα ή να μην έβγαλε και να μην το είδα πραγματικά και έγινε αυτό το περιστατικό, εντάξει. Άνθρωποι είμαστε, πιστεύω συμβαίνουν σε όλους», δήλωσε.

Ο συγκεκριμένος δρόμος της Λαμίας είναι διπλής κατεύθυνσης. Όπως ισχυρίζεται η οδηγός του μπλε αυτοκινήτου είχε ανάψει φλας για να στρίψει αριστερά στην οδό Ολύμπου, έκοψε ταχύτητα, ο ντελιβεράς όμως δεν είδε το φλας και συνέχισε ευθεία την πορεία του.

«Αυτό που είπανε ότι πήγα να προσπεράσω δεν έγινε ποτέ. Δεν πήγα ούτε να προσπεράσω, ούτε τίποτα. Απλά όπως πήγαινα στον δρόμο και έστριψε, εάν έβγαλε φλας που ισχυρίζεται εγώ δεν το είδα, τα λέω όπως είναι τα πράγματα και απλά όπως ήμουν στην πορεία μου και έστριψε έπεσα πάνω της. Έκανα έναν μικρό ελιγμό μήπως μπορέσω τουλάχιστον να την αποφύγω, δεν μπόρεσα ποτέ βέβαια. Με 40 χιλιόμετρα δεν πας να κάνεις προσπέραση ποτέ», συμπλήρωσε ο ντελιβεράς.

Του έφυγε το κράνος

Ο 25χρονος πέφτει πλάγια με το μηχανάκι στον δρόμο. Το κράνος που φορούσε φεύγει από το κεφάλι του από τη σύγκρουση και προσπαθεί όπως όπως να σηκωθεί όρθιος. Η οδηγός του μπλε οχήματος βγαίνει αναστατωμένη έξω να δει αν έχει χτυπήσει… Ξεχνάει όμως να τραβήξει το χειρόφρενο στο αυτοκίνητο και γυρνάει αμέσως πίσω να το σταματήσει.

«Η γυναίκα παλάβωσε, δηλαδή εγώ εκείνη την ώρα πραγματικά κοίταγα πιο πολύ να συνεφέρω αυτήν, παρά εμένα γιατί είχε παλαβώσει και πραγματικά ευχαριστώ τον Θεό για αυτό, γιατί ήταν πάρα πολύ καλή και πάρα πολύ καλός άνθρωπος και ήρθε και στο νοσοκομείο και με βοήθησε. Ούτε χτύπησα, ούτε τίποτα. Απλά ήταν έτσι η συγκυρία που ήταν να γίνει αυτό. Δόξα τω Θεώ που δεν έγινε και κάτι παραπάνω», τόνισε.

Περαστικοί τρέχουν προς το μέρος του ατυχήματος να δουν αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια, με έναν άντρα να μαζεύει το κράνος από το οδόστρωμα. Ο 25χρονος είχε χτυπήσει από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου στην κοιλιακή χώρα και έτσι κάλεσαν το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

«Είχα άγιο. Θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί, αν είχα έστω και 10 χιλιόμετρα παραπάνω θα μπορούσε να έχει γίνει μεγαλύτερη η ζημιά, να ‘χα χτυπήσει σε κάποιο εσωτερικό όργανο και να ΄χω πάθει κάτι πολύ χειρότερο. Με προστάτευσε αρκετά το κράνος μπορώ να πω. Τέλος καλό, όλα καλά. Τα ράμματα θα τα κόψω τουλάχιστον σε μία εβδομάδα και θα είμαι ξανά όπως ήμουνα αφού δεν έχω πάθει κάτι άλλο», συμπλήρωσε ο ντελιβεράς.