Ασθενής στη Πάτρα το «έσκασε» από το νοσοκομείο και στην έξοδο πέθανε

Newsroom
Ασθενής στη Πάτρα το «έσκασε» από το νοσοκομείο και στην έξοδο πέθανε
Ο 65χρονος νοσηλευόταν στη δερματολογική κλινική του νοσοκομείου κι αποφάσισε να φύγει χωρίς την έγκριση των γιατρών. Αφού περπάτησε λίγα μέτρα κατέληξε.

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στη Πάτρα, όταν ένας βαριά ασθενής αποφάσισε χωρίς την άδεια των γιατρών να φύγει από το νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 o 65χρονος νοσηλευόταν στη δερματολογική κλινική του νοσηλευτηρίου όταν αποφάσισε να φύγει, χωρίς φυσικά να ρωτήσει τους ειδικούς.

Δίχως να γίνει αντιληπτός βγήκε από την κλινική, αλλά δεν πρόλαβε να φθάσει πολύ μακριά. Λίγα μέτρα έξω από την πύλη του νοσηλευτικού ιδρύματος έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο δάπεδο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον μετάφερε και πάλι στο εσωτερικό του νοσοκομείου. Οι γιατροί για αρκετή ώρα προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στην ζωή, δυστυχώς όμως ο 65χρονος άνδρας δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Αυτή την ώρα η αστυνομία ερευνά τι ακριβώς συνέβη και για ποιους λόγους ο ασθενής έφυγε από την κλινική που νοσηλευόταν.