Πανικός στο μετρό της Νέας Υόρκης: Γυμνός άντρας έτρεχε ανάμεσα στους επιβάτες (vid)

Newsroom
Πανικός στο μετρό της Νέας Υόρκης: Γυμνός άντρας έτρεχε ανάμεσα στους επιβάτες (vid)
Άντρας σε αμόκ έτρεχε γυμνός στο μετρό της Νέας Υόρκης με την ασφάλεια να μη μπορεί να τον συγκρατήσει και τους επιβάτες να τρέχουν πανικόβλητοι.

Ένα βίντεο από τον σταθμό Union Square στο κέντρο του Μανχάταν δείχνει έναν άγνωστο άνδρα που δεν φορούσε τίποτα άλλο εκτός από μια δεξιά κάλτσα να έχει απλωθεί ανάσκελα στο έδαφος, καθώς ένας υπάλληλος της ασφάλειας του μετρό προσπαθεί να τον συγκρατήσει και να τον επαναφέρει στη τάξη.

Ο ίδιος άνδρας λίγο αργότερα αφού κατάφερε να σηκωθεί, άρχισε να παραπαίει με κραυγές και χειρονομίες στις ανοιχτές πόρτες ενός γεμάτου με κόσμο βαγονιού, με τους επιβάτες να ξεχύνονται στην πλατφόρμα από μια άλλη πόρτα τρομοκρατημένοι. Υπήρχαν βέβαια και επιβάτες που αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο περιστατικό με γέλιο αφού παρακολουθούσαν τον άνδρα να τρέχει αλλοπρόσαλλα στην πλατφόρμα, να κάνει κύκλους γύρω από μια κολώνα και ακόμη να προσπαθεί να χορέψει ένα είδος freestyle breakdance στο πάτωμα, καθώς προσπαθεί να αποφύγει τις συνεχείς προσπάθειες των υπαλλήλων να τον περιορίσουν.

Μέχρι να σκοντάψει ο άνδρας και να βγει έξω από το βαγόνι, επικρατούσε πραγματικά το χάος.

Όπως αποκαλύπτουν τα πλάνα του βίντεο η αστυνομία δεν ήταν πουθενά καθ' όλη την ώρα που ο γυμνός άνδρας προκαλούσε πανικό στο μετρό.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται την ώρα που το χάος έχει γίνει καθημερινότητα σε όλο το μετρό της Νέας Υόρκης και οι τυχαίες πράξεις βίας και εξαχρείωσης έχουν αφήσει τους κατοίκους να αναρωτιούνται τι κάνει η αστυνομία για να τους κρατήσει ασφαλείς.