Μπάρμαν παραιτήθηκε όταν το αφεντικό του ζήτησε να μην πίνει στα ρεπό του

Newsroom
Μπάρμαν παραιτήθηκε όταν το αφεντικό του ζήτησε να μην πίνει στα ρεπό του
Μπάρμαν έφυγε από τη δουλειά του όταν ο εργοδότης του ζήτησε να μη πίνει ποτά στο ρεπό του. «Λέτε στον ΜΠΑΡΜΑΝ να μην πίνει στο ρεπό του; Θέλεις να πας να πεις και στους σεφ να μην τρώνε στα ρεπό τους» ήταν η απάντηση του.

Ένας μπάρμαν έφυγε από τη δουλειά του μετά από μια επεισοδιακή συνομιλία που είχε με το αφεντικό του. Σε μια σειρά μηνυμάτων που δημοσιεύτηκαν στο Reddit, ο εργαζόμενος δημοσίευσε την διαφωνία του με το αφεντικό του, η οποία κορυφώθηκε με την παραίτησή του αφού το αφεντικό επέμενε να δουλεύει στο ρεπό του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εργοδότης έστειλε ένα μήνυμα στις τρεις το βράδυ στον εργαζόμενο του ζητώντας του να πάει την επόμενη μέρα στη δουλειά, αν και ο μπάρμαν είχε ρεπό, με τον μπάρμαν να απαντάει αμέσως «Όχι, ευχαριστώ. Αύριο έχω ρεπό»

Η συζήτηση συνεχίστηκε με το αφεντικό να επιμένει και τον μπάρμαν αυτή τη φορά να εξηγεί ότι δεν γνώριζε για τη συγκεκριμένη αλλαγή στο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να βγει, να μεθύσει και ως εκ τούτου να μη μπορεί να εργαστεί την επόμενη μέρα.

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν και στο τέλος ο μπάρμαν ανακοίνωσε στο αφεντικό του ότι δεν θα ξαναπάει στην επιχείρηση του.

Αναλυτικά η συζήτηση:

- «Σε χρειάζομαι να έρθεις στις 11 π.μ. - 10 μ.μ σήμερα, έχουμε προγραμματίσει μια εκδήλωση και χρειάζομαι έναν μπάρμαν»

- «Όχι, ευχαριστώ. Αύριο είναι το ρεπό μου»

- «Πρέπει να είσαι ομαδικός παίκτης»

- «Γιατί μου λέτε μόλις τώρα, στις 3 τα ξημερώματα ότι με χρειάζεστε να δουλέψω 11 ώρες αύριο. Έχω πιει μερικά ποτά και δεν έχω όρεξη να έρθω στη δουλειά με μεθύσι και να δουλεύω τόσο πολύ στο ρεπό μου»

- «Πρέπει πάντα να είστε έτοιμοι για τη δουλειά και δε πρέπει να μεθάτε στα ρεπό»

- «Λέτε στον ΜΠΑΡΜΑΝ να μην πίνει στο ρεπό του; Θέλεις να πας να πεις και στους σεφ να μην τρώνε στα ρεπό τους»

- «Πρέπει να μιλήσουμε για αυτή τη συμπεριφορά»

- «Νομίζω ότι θα πάω να δουλέψω σε ένα από τα δεκάδες μαγαζιά που κάνουν προσλήψεις εδώ γύρω. Σας βαρέθηκα»