Εκδικήθηκε την πεθερά της με τον χειρότερο τρόπο: Εμφανίστηκε με μαύρο νυφικό στον γάμο

Newsroom
Εκδικήθηκε την πεθερά της με τον χειρότερο τρόπο: Εμφανίστηκε με μαύρο νυφικό στον γάμο
Τα πεθερικά ήθελαν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του γάμου της και εκείνη αποφάσισε να τους εκδικηθεί με έναν επικό τρόπο.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για ένα ζευγάρι που είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει τον γάμο του, όταν οι γονείς προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους σε ότι αφορά το μυστήριο και τα όσα ακολουθούν.

Μια γυναίκα έκανε μια ανάρτηση στο Reddit, με την οποία διηγήθηκε την ιστορία της, όταν τα πεθερικά της προσπάθησαν να κάνουν τον γάμο της όπως ήθελαν. Η γυναίκα που διατήρησε την ανωνυμία της, αποκάλυψε ότι οι γονείς του πρώην πλέον συντρόφου της, ήθελαν ο γάμος να γίνει με τον δικό τους τρόπο και μάλιστα, προσπάθησαν να σαμποτάρουν την προαγωγή της στην εργασία της, αν δεν τους άφηναν να έχουν τον πλήρη έλεγχο στις ετοιμασίες του μυστηρίου.

«Τα πρώην πεθερικά μου ήθελαν ο γάμος μου να γίνει με τον δικό τους τρόπο, αλλά αρνήθηκα. Ο σύντροφός μου ήξερε ότι εκείνο το διάστημα πάλευα για μια προαγωγή στη δουλειά μου και το είπε στους γονείς του. Αποφάσισαν να επιχειρήσουν να σαμποτάρουν την προαγωγή μου βάζοντας τον πρώην μου να με ενοχλεί συνεχώς στη εργασία μου, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι διαμάχες στο σπίτι, ώστε να να είμαι πολύ εξουθενωμένη και να μην μπορώ να επικεντρωθώ στη δουλειά», έγραψε στο Reddit.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύντροφός της στην πραγματικότητα της είπε ότι η παρενόχληση και οι καβγάδες θα σταματούσαν, εφόσον άφηνε τους γονείς του να σχεδιάσουν τον γάμο τους. Τότε αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή της. Εμφανίστηκε στον γάμο με ένα φτηνό μαύρο νυφικό τη μεγάλη μέρα.

«Αποφάσισα ότι έπρεπε να πάρω την εκδίκησή μου. Βρήκα ένα μαύρο φόρεμα για 40 δολάρια στο διαδίκτυο μια εβδομάδα πριν από τον γάμο. Λίγες μέρες πριν τον γάμο, το αφεντικό μου, μου είπε ότι σύντομα θα έπαιρνα την προαγωγή. Πήγα λοιπόν σε έναν τοπικό σχεδιαστή και αγόρασα ένα φόρεμα 500 δολαρίων για την ημέρα που θα έπαιρνα την προαγωγή», συνέχισε.

Μάλιστα, είπε στους καλεσμένους του γάμου πόσο της κόστισε το φόρεμα, λέγοντας: «Οι γάμοι δεν είναι τόσο σημαντικοί για μένα όσο η δουλειά μου», κάτι το οποίο έκανε έξαλλα τα πεθερικά της. Το τελειωτικό της «χτύπημα» ήταν να χαρίσει το ακριβό φόρεμα που είχε αγοράσει για την δουλειά της, στην αδελφή του συντρόφου της.