Οι θρυλικές φαβορίτες του Σταμάτη Κόκοτα: Είχε αρνηθεί 50 εκατ. δραχμές για να τις ξυρίσει (vid)

Newsroom
Οι θρυλικές φαβορίτες του Σταμάτη Κόκοτα: Είχε αρνηθεί 50 εκατ. δραχμές για να τις ξυρίσει (vid)
Οι φαβορίτες ήταν σήμα κατατεθέν του Σταμάτη Κόκοτα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του στο τραγούδι.

Σε ηλικία 85 ετών, ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε το Σάββατο (1/10) από τη ζωή, έχοντας αφήσει παρακαταθήκη μια μεγάλη καριέρα στο λαϊκό τραγούδι. Εκτός από την χαρακτηριστική φωνή του, σήμα κατατεθέν αποτέλεσαν οι μακριές φαβορίτες του, για τις οποίες όλα αυτά τα χρόνια είχαν ακουστεί διάφοροι μύθοι.

Μάλιστα, εταιρίες με ξυραφάκια τον είχαν προσεγγίσει και του πρόσφεραν τεράστια ποσά για να τις ξυρίσει, κάτι που δεν έκανε ποτέ. Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ο Σταμάτης Κόκοτας εμφανίστηκε το 2015 καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις φαβορίτες του.

«Μία πρόταση μου κάνανε. Δεν πήρα τίποτα. Είναι αλήθεια. Μου πρότειναν να μου δώσουν 50.000.000 δραχμές. Τότε έπαιρνες τη μισή Αθήνα. Αυτές οι προτάσεις είναι για άλλους δεν είναι για μένα. Εγώ είμαι πολύ αυστηρός πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με τους άλλους και τους φίλους μου», απάντησε ο Σταμάτης Κόκοτας.

«Τις αγαπάω. Δεν με ενδιέφεραν τα χρήματα. Για εμένα δεν είχε καμία σημασία, τον έστειλα από εκεί που ήρθε. Απ’ την Αμερική ήρθε και τον έστειλα πίσω», είχε πει.