«Με κορόιδευαν τα παιδιά, το έχω για αυτοπροστασία» είπε η γυναίκα που μπήκε με μαχαίρι στο σχολείο του Βόλου (vid)

Newsroom
«Με κορόιδευαν τα παιδιά, το έχω για αυτοπροστασία» είπε η γυναίκα που μπήκε με μαχαίρι στο σχολείο του Βόλου (vid)
H 42χρονη υποστηρίζει ότι παρέα μαθητών την κορόιδευε και τη χλεύαζε σήμερα (30/9) το πρωί, όταν περνούσε από το σχολείο για να πάει στην εργασία της.

Ελεύθερη αφέθηκε η 42χρονη γυναίκα που πήδηξε τα κάγκελα και εισέβαλε στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου απειλώντας μαθητές με μαχαίρι.

Όπως αναφέρει ο taxydromos.gr, η γυναίκα, η οποία είναι υπήκοος Αλβανίας, μητέρα δύο παιδιών και διαζευγμένη, εξετάστηκε από γιατρούς της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και κρίθηκε ότι δεν χρήζει περιορισμού στην Κλινική.

Μετά την εξέλιξη αυτή αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα. Σε βάρος της το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου έχει σχηματίσει δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και για απειλή.

Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου και η υπόθεση θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.

Η ίδια η 42χρονη φέρεται να ισχυρίζεται ότι είχε επάνω της μαχαίρι για λόγους αυτοπροστασίας. Υποστηρίζει ότι παρέα μαθητών την κορόιδευε και τη χλεύαζε σήμερα (30/9) το πρωί, όταν περνούσε από το σχολείο για να πάει στην εργασία της.

Λέει ότι αυτό έχει συμβεί και άλλη φορά, τόσο στην ίδια όσο και στον γιο της. Το επεισόδιο επαναλήφθηκε το μεσημέρι που επέστρεφε σπίτι της και τότε μπήκε στο σχολείο για να ενημερωθεί τα στοιχεία των μαθητών και να καταθέσει εναντίον τους μήνυση.

Επειδή φοβόταν, είχε πάρει μαζί της κουζινομάχαιρο από οικία, όπου εργαζόταν νωρίτερα.