Μητέρα μπήκε σε σχολείο και απειλούσε με μαχαίρι μαθητές: Έρευνα αν γινόταν bullying στο παιδί της

Newsroom
Μητέρα μπήκε σε σχολείο και απειλούσε με μαχαίρι μαθητές: Έρευνα αν γινόταν bullying στο παιδί της
Ερευνάται υπόθεση bullying πίσω από την εισβολή 42χρονης με μαχαίρι σε σχολείο του Βόλου

Για ψυχιατρική εξέταση παραπέμπεται η 42χρονη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, που σκόρπισε τον πανικό σήμερα στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου, όταν εισέβαλε με κουζινομάχαιρο και απείλησε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Η γυναίκα, όπως αναφέρει το gegonota.news είναι χωρισμένη και μητέρα δυο παιδιών.

Πίσω από το πρωτοφανές αυτό περιστατικό φαίνεται πώς κρύβεται υπόθεση bullying με θύμα ένα από τα παιδιά της. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, μαθητές του 8ου Γυμνασίου Βόλου έκαναν bullying στο παιδί της, που πηγαίνει σε άλλο σχολείο, και η ίδια αποφάσισε σήμερα να πάει στη σχολική μονάδα για να βρει τους «δράστες», φωνάζοντας «θα σας φάω, θα σας χτυπήσω».

Στη θέα του μαχαιριού, οι μαθητές του 8ου Γυμνασίου που βρίσκονταν στο προαύλιο όταν εισέβαλε η 42χρονη, φοβήθηκαν και άρχισαν να τρέχουν ουρλιάζοντας. Επικράτησε πανικός.

Αμέσως, η διεύθυνση του σχολείου ειδοποίησε την αστυνομία. Η γυναίκα προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου όπου οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω της το μαχαίρι.

Σημειώνεται ότι ο διευθυντής του 8ου Γυμνασίου κ. Ευριπίδης Κολτσιδόπουλος ενημέρωσε με e-mail τους γονείς για το περιστατικό, διαβεβαιώνοντας ότι οι μαθητές είναι απόλυτα ασφαλείς.

Για την υπόθεση bullying αναμένεται να γίνει έρευνα στο 8ο Γυμνάσιο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ευσταθούν οι πληροφορίες.