Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η «Πιπίλα»: Η κακοποιός από τη συμμορία με τα καλάσνικοφ που βίαζαν γυναίκες (vid)

Newsroom
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η «Πιπίλα»: Η κακοποιός από τη συμμορία με τα καλάσνικοφ που βίαζαν γυναίκες (vid)
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 27χρονης βρέθηκαν αποκόμματα από δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία αναφέρονταν στους βιασμούς των ληστών…

Η «Πιπίλα», όπως την έλεγαν χαρακτηριστικά, είναι η μία από τους δύο συλληφθέντες (η 27χρονη και ένας άντρας) στην Πρέβεζα το βράδυ της Πέμπτης (29/9), οι οποίοι ανήκουν και οι δύο στις εγκληματικές συμμορίες που είχαν ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη.

Όπως αναφέρει το Mega, η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν κι εκείνη ενταγμένη στον ευρύτερο κύκλο των ληστών με τα καλάσνικοφ την περίοδο 2010 – 2011, οι οποίοι έμπαιναν μέσα σε σπίτια των Νοτίων Προαστίων και κακοποιούσαν γυναίκες.

Η αστυνομία εκτιμάει πως σε μία τουλάχιστον περίπτωση η γυναίκα, βρισκόταν εντός της οικίας, όπου μία από τις γυναίκες έπεσε θύμα κακοποίησης.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 27χρονης βρέθηκαν αποκόμματα από δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία αναφέρονταν στους βιασμούς των ληστών, και η αστυνομία θεωρεί πως τα κρατούσε για ενθύμιο.

Ακόμη, εντοπίστηκε ένα υποπολυβόλο, ενώ στο όνομά της ήταν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας για να κάνουν εφόδους. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως η 27χρονη είναι ενεργό ρόλο στη συμμορία.