Πρωτοφανής υπόθεση στην Σπάρτη: Μαχαίρωσε τον σύντροφό της σε χωράφι την ώρα της ερωτικής επαφής (vid)

Newsroom
Πρωτοφανής υπόθεση στην Σπάρτη: Μαχαίρωσε τον σύντροφό της σε χωράφι την ώρα της ερωτικής επαφής (vid)
Το ζευγάρι είχε πάει στο χωράφι για κάποιες εργασίες και ο 50χρονος λίγο αργότερα δέχθηκε φονική επίθεση.

Μια συγκλονιστική υπόθεση έφερε στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, που φιλοξένησε έναν 50χρονο επιχειρηματία, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από την ίδια του την σύντροφο.

Όλα συνέβησαν τον Απρίλιο του 2022 στην Σπάρτη. Ο 50χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε μαζί με την 43χρονη σύντροφό του στο χωράφι της του προκειμένου να κάνουν κάποιες εργασίες.

Εκεί το ζευγάρι ήρθε πιο κοντά και κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, η γυναίκα μαχαίρωσε με ένα μαχαίρι 22 εκατοστών τον 50χρονο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Βαριά χτυπημένος την ικέτευε να μην τον αφήσει αβοήθητο.

Λίγο αργότερα τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Τα τραύματα ήταν λίγο πιο κάτω από την καρδιά και η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε είχε διάρκεια έξι ωρών. Ευτυχώς κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο. Η 43χρονη συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Στην αστυνομία φέρεται να είπε πως μαχαίρωσε τον σύντροφό της χωρίς πρόθεση, έπειτα από λογομαχία που προηγήθηκε μεταξύ τους. Ο 50χρονος μιλώντας στην εκπομπή για τη λογομαχία που είχαν είπε: «Δεν υπήρξε καμία λογομαχία. Ίσα ίσα που ήμασταν σε μια χαρούμενη στιγμή. Στην απολογία της είπε ότι ήταν ατύχημα, ότι της είπα κάτι που δεν της άρεσε. Της είπα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου και δεν της άρεσε, όπως ισχυρίστηκε».

Η 43χρονη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Δείτε το σχετικό βίντεο